Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 致:HT 希望1/4蝙蝠俠 最終補完計劃

其實係度要求HT佢會唔會睬你? 不如直接D send 去公司

不過我試過連reply mail 都無
Dr.AL 發表於 23-12-2012 01:58 PM

HT 個邊應該心諗,--->"多多野講,你地未唔好買囉!!采你都傻呀!!!"

:42::unhappy:
我最想的是HT重新雕過個真人頭
DX12的比這個1:4的更像:80:
始終係第一隻ht既1/4 , 希望佢接受其他玩家既意見 , 出隻好好睇睇既1/4出黎 , 呢個就係玩家之福勒 :71:
HT 個邊應該心諗,--->"多多野講,你地未唔好買囉!!采你都傻呀!!!"
E神 發表於 23-12-2012 02:07 PM

真係~~~~~~~~~:49:
E神 發表於 23-12-2012 02:07 PM

又未必0既~
HT都有唔少聽意見0既前科
我地希望在明天~~~~~:61:
又未必0既~
HT都有唔少聽意見0既前科
我地希望在明天~~~~~
任俠 發表於 23-12-2012 02:54 PM

HEHHE~只是講笑~~~~`
我都明呀~~~
小弟都經常在ht出貨前上td講下意見ga~~~

好似隻 雷神ver 2咁,
第一次官圖個面相比例有黠怪,
都好多ching 出聲,
最後ht 都再出過另一張官圖呀~~~:handshake:
即時順眼番呀:DD
我最想的是HT重新雕過個真人頭
DX12的比這個1:4的更像
任俠 發表於 23-12-2012 02:26 PM

講真,
小弟都覺得1:4 batman 個真人頭只是一般.......................:unhappy:

Dx12 係好的....
希望大貨有改善la~~~~~~~~~~~:78:
講真,
小弟都覺得1:4 batman 個真人頭只是一般.......................

Dx12 係好的 ...
E神 發表於 23-12-2012 03:03 PM

我唔係想偏幫EB
事實上  我覺得EB隻1:4 BRUCE WAYNE頭雕暫時來說最像~

頭雕廣告圖一出  少執還可以  大執是沒可能的了
因為可能有部分師兄覺得原來的頭雕已經很完美  HT的大執將造成他們的不滿
HT不會冒這個險的
亦因此  我入了本來無打算買的EB BATMAN  主要就是為了 BRUCE WAYNE頭雕:55:
我現在就正正將WAYNE頭雕DISPLAY著呢~

將來的HT1:4  則以BATMAN頭雕DISPLAY  總算是完滿:35:
我唔係想偏幫EB
事實上  我覺得EB隻1:4 BRUCE WAYNE頭雕暫時來說最像~

頭雕廣告圖一出  少執還可以 ...
任俠 發表於 23-12-2012 03:19 PM

呢隻好物,不過我鍾意佢開咀表情,一流:$ 呢隻係我第一隻EB
好期待HT呢隻1:4派貨!:35:
希望到時有超水準!:34:
最希望改下對眼......
我就覺得幾個替換嘴型都麻麻~我自己系想買黎同EB JOKER配對
回復 15# Dr.AL

其实我都系见到之前有位CHING系都POST过叫HT修改scar p仔,只系更住照瓣煮碗试试,希望有翻少少舆论压力(不过个位Ching却俾人话搅事,话咩唔鍾意咪唔好買咯)搞到我都有d惊,不过基于对蝙蝠侠大爱,真心诚意希望ht会修改。
貝爾個招牌o嘴好正架,金陵十三叉都有重现:71:
支持建設性修正動議:71:
最近玩過新隊長,感覺佢地仍然有Heart 嘅:$
但唔知有幾多:p