Toysdaily 玩具日報

[其他] Tiger & Bunny 猛虎 12" (加三張圖)

多謝樓主分享! 實物好似幾OK!!!!!!!!!!!

回復 56# Toro
對,我就係唔明!所以提問 !因原文佢冇清楚指著衫或   盔甲12"!故好奇提問但現在清楚了!謝詳細說明!
回復 53# hongwohse [

樓主唔好太上心,呢度好多大大把口唔收,我之前出過帖,標咗句”不喜勿插”,都俾人吋我”廢人出廢post”,有時自己入左嘅影吓分享吓,又俾人話隻figure點唔好,啲相幾唔啱角度,燈光,對焦。有時都好心淡,我都小左開帖,個幾禮拜前出幾張小龍相都只係係人地個post貼,開post留番俾啲高水準師兄,最緊要自己花錢自己開心,聖誕快樂!
我都入左 !....多謝樓主分享! 實物真係OK!
回復  hongwohse [

樓主唔好太上心,呢度好多大大把口唔收,我之前出過帖,標咗句”不喜勿插”,都 ...
chungyuihing 發表於 24-12-2012 12:06 PM

遲了, 多謝關心!
Merry X'mas too~~
多謝樓主分享,TD有邊條規矩話出post要識擺pose?
唔使理啲憎人富貴嫌人窮嘅粉腸!
呢度已經越嚟越少medicom的post, 支持大大繼續分享!
How much? 不過無愛... 應該忍倒... :help:
How much? 不過無愛... 應該忍倒...
darknight 發表於 26-12-2012 09:55 PM
我訂的一牛九魚找一草
多謝樓主分享,TD有邊條規矩話出post要識擺pose?
唔使理啲憎人富貴嫌人窮嘅粉腸!
呢度已經越 ...
00001 發表於 26-12-2012 09:40 PM
多謝支持!:80:
我都抓爆頭, 我咁多年都係手機相隨便影啫!況且我通常係一回家,覺得件玩具正嘅;便衫都未換, 即刻開盒影幾張!我又唔係開鋪頭或做雜誌, 咁大工程影嚟為乜? 我只係一個上年紀的大叔分享下自巳覺得正嘅玩具啫,,,,喜悅被演譯成洋洋得意,相唔pro 叫哂命! 真係哭笑不得!我玩[玩具]真義係玩, 人地玩[玩具]鍾意放上櫃, 或同佢影專業寫真, 係佢個人選擇!冇理由單一化, 要靚相先準post 嘛; 重點呢個又唔係分享相片的攝影網!

回復 69# hongwohse

同意!另一重點係,某些人物要睇靚相見唔啱睇咪backspace囉,唔係一定要留言亦冇必要留一啲傷人嘅廢話。
旺角回到家, 先收到call叫我拎Tiger! 結果又出去一次!本來行兩次,應冇心機玩玩具;
但一開盒, 呢隻Tiger真係 ...
hongwohse 發表於 23-12-2012 12:01 AM

大大請問老虎拍埋其他ht度高度差幾遠?
大大請問老虎拍埋其他ht度高度差幾遠?
GTO 發表於 29-12-2012 07:00 PM

Tiger 比較高瘦; 看上去比例和其他12"有分別

呢個討論區各位都有份既,樓主D相靚唔靚唔係重點,起碼hongwohse 兄都不時影下相post上黎有貢獻過好多人,講真,而家冇乜Medicom既玩具帖,難得有人分享應該比個LIKE 啦!!!

RE: Tiger & Bunny 猛虎 12" (加三張圖)

Tiger 比較高瘦; 看上去比例和其他12"有分別
hongwohse 發表於 29-12-2012 07:20 PM

唔該大大
好似同predator差唔多高喎
回復 1# hongwohse

本來諗住俾錢買, 點知我朋友一句"似模型多過似 Figure".....都係留番D錢買 C-3PO ...