Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

嗰種神態很正!!~~~~~~:$ EB 進步了,支持~~~~~:71: 期待Robocop !!~~~:35:
呢個係1:4?!?!?!
回復 90# xxhongxx

入境無問題 , 不過出吾到櫃呢 :63: 都係算吧啦 :31:
嗰種神態很正!!~~~~~~ EB 進步了,支持~~~~~ 期待Robocop !!~~~
kevinwong4ever 發表於 21-12-2012 08:01 PM

Ching,入嗎????????^^^^
我連隻MONGER都未處置......
發誓唔開1:4 LINE...
the_crow 發表於 21-12-2012 07:23 PM

位置係好大問題。。。。。。。。
之前仲同自己講只可以入EB JOKER 同HT BATMAN........點知一睇圖......我見到"死兆星"LA!!!!
EB 真係勁, 做到咁水準, 唔好攪心悠啦,專心攪好專長啦:71:
Ching,入嗎????????^^^^
E神 發表於 21-12-2012 09:23 PM

我留比robocop
之前仲同自己講只可以入EB JOKER 同HT BATMAN........點知一睇圖......我見到"死兆星"LA!!!!
samurai 發表於 21-12-2012 09:37 PM

我之前都係咁自己講,入咗batman joker。但之後見到小龍咁嘅水準,入埋。見到T800咁,下星期一即入。今日去見到Rambo頭雕,想後追添呀。TT
我之前都係咁自己講,入咗batman joker。但之後見到小龍咁嘅水準,入埋。見到T800咁 ...
你好 發表於 21-12-2012 10:06 PM

嘩,ching入晒的1;4??
質素好嘅我入。無分HT EB. Rambo我未入,頭雕我很喜歡,但body一般。T800我都未入。^^
死啦。。我訂左dx13。。
見到呢隻咁得。。
有d吾想要dx13。。。
如果Dx13要$1930,enterbay 呢隻如果屋企有位的話可以話係必入
kenso23 發表於 21-12-2012 05:25 PM

EB 0黎隻折埋2600
攪到我忽然覺得DX13性價比低左
我仲剛剛訂左tim......:unhappy:
死啦。。我訂左dx13。。
見到呢隻咁得。。
有d吾想要dx13。。。
eliseson 發表於 21-12-2012 10:36 PM

二選一的話,我會選LEE隻,
DX13性價比真係偏貴,
一係過多幾日睇埋EB大貨先算啦
太震撼!! 第一張相成個真人咁…大比例之下細位可以更精緻,之前joker同小龍都好正!! 雖然唔入1:4 但都期待睇 ...
Pixiv 發表於 21-12-2012 05:28 PM

細位真係好精緻
更加加強我認為1:4才是FIGURE皇道的看法
有些地方  1:6實在太細隻  難以盡善盡美的~