Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

師兄,我反而覺得呢個髮型做得好接近電影。
Kopchevboris 發表於 21-12-2012 05:10 PM

各花入各眼呀,
個人覺得bd真的好正(官圖),
唔似 ver 1咁額頭過高呀∼∼∼∼
各花入各眼呀,
個人覺得bd真的好正(官圖),
唔似 ver 1咁額頭過高呀∼∼∼∼
E神 發表於 21-12-2012 05:15 PM

各花入各眼........對對對! 我只係交流吓自己的看法,對其他師兄並無不敬。 :77:
Ver 1 真係成個清朝人咁。
必入! 第一時間24號衝關!

Ching又覺得如果入隻戰損,咁應唔應該入隻無損呢?
你好 發表於 21-12-2012 05:13 PM

無損係 yahoo 都搵到呀
價錢都ok ga~~~~~:75:

不過小弟唔會入~~
各花入各眼........對對對! 我只係交流吓自己的看法,對其他師兄並無不敬。
Ver 1 真係成 ...
Kopchevboris 發表於 21-12-2012 05:18 PM

ching~
你都有呢個感覺?~~~
不過隻 ver.1 整體 都其實唔錯,我之前都差點入手~
頭一次看到EB出官圖

個個網兄都說要入的...:DD
Ver.1 整體係唔錯,但除了髮線過高成了清朝人之外,仲有一種講不出既感覺,硬係覺得無阿諾果種韻味。
回復 48# E神

明白,收到。

咁星期一約定你兩點EB門口等。
如果Dx13要$1930,enterbay 呢隻如果屋企有位的話可以話係必入
太震撼!! 第一張相成個真人咁…大比例之下細位可以更精緻,之前joker同小龍都好正!! 雖然唔入1:4 但都期待睇吓Robocop可以出成點…
回復 8# kimlam

同感,
真係正好多
一拍埋HT比較,高下立見
如果Dx13要$1930,enterbay 呢隻如果屋企有位的話可以話係必入
kenso23 發表於 21-12-2012 05:25 PM

CHING~
其實 企係到 display~~唔係用好多位ga ja~~~~:75:

係個盒先阻定呀:80:
回復  E神

明白,收到。

咁星期一約定你兩點EB門口等。
你好 發表於 21-12-2012 05:25 PM

好呀~ching~~~~~~~~~:66:
其實之前果隻都好正,而且平d,折左都係2300
今次呢隻重正,ht果兩隻DX10&DX13个樣真係無得輝
wowowoowwo!!!!!!!!  MUST BUY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:handshake: