Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

其實就算人地係炒家,你都唔需要影人相咁無賴。
比你點佢相起埋底又如何?
你認為咁樣會杜絕到佢地嗎?
更何況咁去做就好醒好正義?

上Y拍,大把炒家啦小朋友。

我相信比你手上有貨又有市場時,
你無理由唔高價放售呀?

呢到成日都討論呢個題目架啦,
亦有人唔想訂貨怕最後量產貨不對版而甘願比多幾百去買,咁咪造就班所謂炒家出現。
更何況咁去做就好醒好正義?

上Y拍,大把炒家啦小朋友。

我相信比你手上有貨又有市場時,
你無理由唔高價放售呀?

呢到成日都討論呢個題目架啦,
亦有人唔想訂貨怕最後量產貨不對版而甘願比多幾百去買,咁咪造就班所謂炒家出現。
冇喎、關節好緊、冇問題…!!!
kafai1978 發表於 24-12-2012 11:23 PM

icic, thx a lot!
...
雷伊 發表於 24-12-2012 11:42 PM

響香港呢個地方有價既野都會比人炒........
冇可能杜絕.......因為係社會風氣.......
而且我要幫比人影左相既人解畫.......:64:
佢係我朋友.......佢同我係玩家......我同佢重有兩位朋友係為左一d冇時間去排而又好想玩既fd而去買.......我諗好多人同我既fd一樣要開工而又黎唔到買......因為要幫幾個fd買而自己都要玩我要排多次.......咁買完當然要人睇住.......咁如果我咁做而令佢都要比人話係炒家既話我講返句唔好意思.....:64:
有無人知佢係邊間個炒家?佢仲有同黨2-3人掃貨!
jonspy 發表於 24-12-2012 05:40 PM

呢位師兄,相中人係我朋友,我知佢唔係炒家,你誤會咗,麻煩你取消張相(利申,呢隻我無入亦無諗過入)
回復 404# Kopchevboris

戰損版仲未到手,但有師兄話係”咔嘞”關節好似一代咁,係有方法扭到舉起把鐵槍都唔下墜,可以除左件衫觀察下,其實一代嘅地結構同堅叔RM5一樣
回復  Kopchevboris

戰損版仲未到手,但有師兄話係”咔嘞”關節好似一代咁,係有方法扭到 ...
chungyuihing 發表於 25-12-2012 12:53 AM

佢既膊頭關節似龍哥先岩......我除褸睇過下......
如果似舊果隻咁就大獲........好易不舉.......
舊body
回復  mushroom
2013走唔甩了~~~
EDMONDLUN 發表於 24-12-2012 05:10 PM

我好忍得:!

kafai1978 發表於 24-12-2012 11:04 PM

好像真!

期待Robocop
回復 413# mushroom
:78:忍得多對身體唔好~~~
回復 402# kafai1978
正呀!

期待kafai更多靚相。
頭像被屏蔽
回復  mushroom
忍得多對身體唔好~~~
EDMONDLUN 發表於 25-12-2012 10:17 AM

唔忍唔止身體唔好:p
回復 417# mushroom
:DD 咁又係!!!!!!!!
thanks E神 ching for getting this masterpiece.

thanks E神 ching for getting this masterpiece.
nampa 發表於 26-12-2012 04:48 PM

不用客氣呀,nampa 大:)