Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

回復 339# 你好

请问战损版T-800也是真皮外套吗?
回復 339# 你好

请问战损版T-800也是真皮外套吗?
回復  mushroom
師兄都去左買?!
EDMONDLUN 發表於 24-12-2012 03:35 PM

無呀, Robcop 就會。
上咗車喇,今次EB真係堅。開心分享,不是美圖。
你好 發表於 24-12-2012 03:29 PM

很多謝師兄無私幫忙,我絶對不是 EB fans, 但呢隻真係無得輸,真係真人一樣,呢個價重有火神鎗和袋,除咗眼 LED, 碰開關位未必著 ,點其他位反而著, 好攪鬼。
回復 348# mushroom
:77: 2013走唔甩了~~~
好慘,我聽日先過黎香港:79::79::63::63:
上咗車喇,今次EB真係堅。開心分享,不是美圖。
你好 發表於 24-12-2012 03:29 PM

在此再一次多謝你好ching 讓小分搭便車回家,~
Ching 真是位熱心助人的同好,讚~~~~~~~~:71:
各位師兄:知唔知道門口外面炒家單隻賣緊幾多錢到???
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

撞啱今日放假買到好開心。

返到屋企玩咗一陣又要趕住出去,唔得閒影住,求其傷眼圖四張先!

腳關節好實,卡卡聲好得人驚。
肩膊唔夠實,揸住M79榴彈發射器一伸直隻手即刻跌返落嚟。

另外大頭問題實物其實唔算嚴重。

一句講哂,值得擁有! 真係好似阿諾!

有無人知佢係邊間個炒家?佢仲有同黨2-3人掃貨!
jonspy 發表於 24-12-2012 05:40 PM

可能係細舖入貨呢…………
各位師兄:知唔知道門口外面炒家單隻賣緊幾多錢到???
HIMMLER 發表於 24-12-2012 17:21

師兄唔好幫襯炒家啦 :63:
回復 355# Kopchevboris

真係好正 ~ !!! 謝謝分享 ~ :71:

淨係想要個頭.......個頭的確好正, 但已訂dx13, 這隻pass..唔追得禁多
回復 326# Strawberry

明明自己係炒家,話人地係炒家??
而我跟我太太和朋友變成炒家的同伴??
哈哈!! 今天最好笑的笑話^^