Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

唉…呢個世界咩人都有、
有啲人諗住EB冇人買、
懶懶閑先去排、
點知買唔到喎、咪搵人發洩囉…!!!!

真係無計,估唔到同各位大大見面係以炒家身份,點都好,希望呢個笑話令大家有個開心嘅平安夜啦!:34:

Po相位大大,我真係俾你攪到我隻Agent K都笑咗出嚟!多謝你!
已有炒家在門外賣
Strawberry 發表於 24-12-2012 02:46 PM

我就係收錢果個炒家啦~:shy:有師兄見到我1次過睇6隻~比6隻錢之後拎4隻走~2隻遲d拎~
你無朋友幫你買就唔將我呢d幫朋友既人睇成係炒家……
我響入面一次過用visa幫朋友比曬錢賺積分,跟住收返錢就係炒家今日有好多人都會係炒家……:DD
回復  Dr.AL
唔知如果買第二批貨重有無個張jordan gift card呢?
alan1128 發表於 24-12-2012 07:03 PM

你想要我有多~:he:
各位師兄:知唔知道門口外面炒家單隻賣緊幾多錢到???
HIMMLER 發表於 24-12-2012 05:21 PM

唔好意思~沽清啦~
賣曬比d朋友啦~幾錢唔講啦~炒家跳樓價~:DD
你想要我有多~
lcm44bb 發表於 24-12-2012 07:49 PM

師兄...有興趣 點賣?
边有截龍,吹水。。。。。
Strawberry 發表於 24-12-2012 02:31 PM

我報料話截龍都又屈我吹水........
回復 371# kafai1978
大家唔好客氣。

萍水相逢是緣,喺TD相遇係緣,一齊買T800係緣,一個住屯門,一個住元朗,也是緣。

人人為我,我為人人。

祝大家聖誕快樂,買唔到玩遲少少,唔好益炒家。:64:
回復  kafai1978
大家唔好客氣。

萍水相逢是緣,喺TD相遇係緣,一齊買T800係緣,一個住屯門,一 ...
你好 發表於 24-12-2012 08:08 PM

要讃一下大大的無私精神~~~~~~~~:71:
回復 378# lcm44bb

我就係俾錢幫襯炒家果個”食炒價的買家”:35:
等緊Ching post相止住咳先
回復 377# DreamWorks

今日超開心!
見到好多TD 嘅師兄們,個個都好Nice 好好人∼
有人網上俾人呃,我就遇貴人!
祝各位TD 師兄師妹們「聖誕快樂!! Merry X'mas!!」
祝各位今日買到或買唔到又或者無厘頭做左炒家同食炒價嘅朋友聖誕快樂!
我白行一趟:no:結果同老虎去左食聖誕大餐!買唔到都要聖誕快樂呀各位:77:
回復 383# 你好

師兄真係好好人 , 呢個世界多d好似師兄既人就和平好多 , 同和諧好多 !!