Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD MASTERPIECE - Terminator 2 - T800 Battle Damaged version #1已加相

小弟唔係terminator fans見到哩隻都有啲心郁想入隻.....HT個隻真係完全比下去....
回復 26# E神

盒都有地方收 , 但吾放得出黎 , 就白白晒左 1/4 個種霸氣 , 惟有到時睇各路師兄既正想補番數算啦 , 1/4 呢條 line 吾係人人 (有老虎) 玩得起呢 :die:
回復 32# dvddvdhk

我只有女朋友...未有老虎...興幸我個女朋友亦無阻止我買figure....:66:
回復  E神

盒都有地方收 , 但吾放得出黎 , 就白白晒左 1/4 個種霸氣 , 惟有到時睇各路師兄既正想補番數 ...
dvddvdhk 發表於 21-12-2012 04:52 PM

反而個盒,,,,,,好難搞,,,,,,,,,
又唔捨得掉,,,,,,:sad:
回復 29# E神

eb 既 1/4 joker 都捱到 , ht出我估都頂到掛 :69: 再吾係就睇老虎要d乜野交換條件 , 不過呢d招數吾能夠亂出 , 一出會傷亡慘重 :70:
唉....本身諗住世界末日唔洗入,
點知世界冇末日,唯有入啦....:x
回復 33# joshuatang90

恭喜 ! 恭喜 ! 師兄真幸福 !!!
回復 34# E神

eb 個 1/4盒又真係幾阻地方 , 我都吾捨得吾要d盒 , 一d設計得靚既盒係值得收藏 !!
唔駛諗,必入!!!!!!!
回復 36# kafai1978

嘩 !! 師兄呢個藉口正呀 :66:
回復 31# joshuatang90

真的比下去了…
頭髮麻麻地,其他正到爆,
好彩1:4自動免疫,
留錢買波神算
the_crow 發表於 21-12-2012 04:47 PM

師兄,我反而覺得呢個髮型做得好接近電影。
回復  E神

eb 既 1/4 joker 都捱到 , ht出我估都頂到掛  再吾係就睇老虎要d乜野交換條件 , 不過呢d ...
dvddvdhk 發表於 21-12-2012 04:57 PM

金毛獅王絶學 : 七傷挙
必入! 第一時間24號衝關!

Ching又覺得如果入隻戰損,咁應唔應該入隻無損呢?
回復  E神

eb 既 1/4 joker 都捱到 , ht出我估都頂到掛  再吾係就睇老虎要d乜野交換條件 , 不過呢d ...
dvddvdhk 發表於 21-12-2012 04:57 PM

個人覺得eb隻 joker 係唔差,
但個身形有點怪怪,

如果ht 又出,,,,相信又必敗呀,,,,,,