Toysdaily 玩具日報

查看: 2638|回復: 10

[Hot Toys] 我的第一隻DX - T800

上網BID, 貴過VIP價少少, 平過普通價, 差唔多係MMS價玩DX:)  

只係睇個包裝都已經係一種樂趣, 真係好靚:handshake:

帶埋副超, 型:!

不過未可以放出來住, 所以影住幾張相先之後回盒了............

我第一次玩可動眼, 想問下各位師兄轉後面條棍仔對眼係唔係會動? 我轉佢都無乜反應, 係唔係有問題? 定係我唔識玩?? 謝謝指教:64:

同埋賣俾我果條友話下星期有批發返貨, 乜HOTTOYS都有批發架咩? 咁古怪...........................
恭喜樓主入手。輕輕力推枝棒就可以郁隻眼,唔得唔好強行,攞返 hot toys 處理。
推枝棒好似 joystick 咁.
T800絕對冇入錯!而且價錢相當抵玩!:71:
:71:................
陰陰地力郁支棒 ~
上星期見精粉有得賣, 我都好奇怪有批發:(
回復 7# fatcheong
HT一向都有批發,不過越黎越唔好做,
而家好多舖頭都唔做喇。
多謝各師兄指點,今晚返去試下先:43:
頭像被屏蔽
問題係你知唔知點解咁平,原因就係件貨唔得
Strawberry 發表於 14-12-2012 09:17 PM

唔係喎,我上星期都囉左,初時都驚唔得, 之後睇完直頭覺得正介同好得:love:
明天就去囉埋隻dx12,仲有4 張單就可以同ht拜拜:74: