Toysdaily 玩具日報

查看: 6879|回復: 26

[分享討論] [SHF]非公認戰隊 3隻人+ 特典 大特價!!!

唔知有冇OUT到
今日見到好多地方 3人+1特典 = 4魚 找1蚊
連平時冇玩開SHF既小弟都忍唔住買,
唔知有幾多CHING 有平入呢:52:

見到出面都唔少貨, 有興趣不妨去行個圈:36:
同極魂差唔多價錢既SHF 唔係成日有:35:

痛即是強!!!!!!!!!!
抵玩~~!!! :71:
不過我對佢地無愛~~~:58:
買黎做聖誕禮物比小朋友!!!!!!平靚正!!!
真係低處未算低
仲諗住5魚幾一SET已經係最低, 點知仲有破抵價
good price wor~~~~~~~~~~~
真係好抵wor........可惜冇玩開~:)
i bought them at "normal" prices....
但我已入紅色+特典呀…
冇興趣~~~~~~~~~~:(
幾時到痛車.....:75::75::75:
抵玩~~!!!
不過我對佢地無愛~~~
鴨仔 發表於 6-12-2012 11:22 PM

我對非公認有愛, 但對shf 冇愛, 不過又對個價有愛
最後入坑xdd:oh:

--------------------------------------------------------------------------------------------

買黎做聖誕禮物比小朋友!!!!!!平靚正!!!
base 發表於 7-12-2012 01:28 AM

送禮自用都一流:71:  起碼叫大廠玩具丫ma

--------------------------------------------------------------------------------------------

真係低處未算低
仲諗住5魚幾一SET已經係最低, 點知仲有破抵價
sckoko 發表於 7-12-2012 02:34 AM

咁就要追多set balance 啦:75:

good price wor~~~~~~~~~~~
kingeltshan 發表於 7-12-2012 09:42 AM

咁平而且出得唔錯, 唔入真係對唔住自己:78:

真係好抵wor........可惜冇玩開~
ray文 發表於 7-12-2012 09:44 AM

只買3隻當素體玩下都低:p

---------------------------------------------------------------------------------------------

i bought them at "normal" prices....
felixchi 發表於 7-12-2012 09:52 AM

入多set balance 會冇咁肉痛嫁xdd, 不過想問下ching當時3隻入手價係幾多?

---------------------------------------------------------------------------------------------

但我已入紅色+特典呀…
多其 發表於 7-12-2012 10:40 AM

多其ching 都玩幾多飯數嫁wo:@

幾時到痛車.....
黑色三連星 發表於 7-12-2012 11:49 AM

跌到去$1300 左右可以考慮:p
係咪仲有架車買/??????????????
係咪仲有架車買/??????????????
denniskwong 發表於 7-12-2012 12:30 PM

架車係出左....雖然都插緊水,
但係個價仲係好痛下wo, 好似要1牛9魚~ 2牛不等:(
雖然我自己都係戰隊迷~~~但係....對呢Set[非公認戰隊+特典]真係無乜性趣囉...............呵呵呵呵呵!!!
當時響一樓一口氣訂哂3隻, 盛惠@$* 一隻喎:56::56::56: