Toysdaily 玩具日報

查看: 4779|回復: 19

[ENTERBAY] 3 3 該 狗

預訂左飛, 昨晚去拎跟手換狗.....好多人, 平日朗豪都無咁多人.......排左成半小時....先換到狗...........:70:

反而我覺得D筆都幾靚.........
剩換狗好似唔駛排
係買飛/訂figure先要
剩換狗好似唔駛排
係買飛/訂figure先要
GTO 發表於 25-5-2012 10:00 AM

太古果便就調返轉, 換狗先要排......:55:
回復 3# toms110

幾點? 昨天晚上八時太古冇人排
回復 1# jedi
唔買飛睇 MIB3, 係米無得就噤買隻狗呢 ??? Thanks !!!
好像無得就咁買淨狗喎, 要用戲飛同是旦買一樣野換.......如師兄想淨買狗......可能要出去.......食炒價, 我就覺得唔值啦, 不如睇場戲......再換狗種好
我都未有時間出去.................:56:
預訂左飛, 昨晚去拎跟手換狗.....好多人, 平日朗豪都無咁多人.......排左成半小時....先換到狗...........: ...
jedi 發表於 25-5-2012 09:49 AM

D筆都幾靚,幾銀一支?
thanks
回復  toms110

幾點? 昨天晚上八時太古冇人排
chankb 發表於 25-5-2012 10:34 AM

我琴日睇早場(11:15), 散場(13:10)就要排隊喇......:52:
好像無得就咁買淨狗喎, 要用戲飛同是旦買一樣野換.......如師兄想淨買狗......可能要出去.......食炒價, 我 ...
jedi 發表於 25-5-2012 10:57 AM

唯有執票尾........:55:
回復 6# jedi

唉...無咩時間入戲院睇戲......慘....
對隻八哥無興趣,反而係餓左MIB好耐,今朝睇完,覺得少左驚喜。

TOMMY LEE JONES係一頭一尾出場。。

見到 EMMA THOMPSON本來好驚喜,但原來係大茄,好心請左個好戲嘅就用盡佢,比多D戲份啦。

就算唔係為左八哥都值得一看。
請問個流程是不是
買電影票>買精品>在精品店換狗?
THX

筆 $28,  ........

又唔好執票尾.......哈哈哈

真系呀, 忙起上來.......真系無咩時間睇戲, 我記當年 星戰前傳第二集,  個排忙到傻.....最後到戲院上最後一日,  我一條友中午食飯時間走去睇.....哈哈....遲左成個鐘先回公司(我是死硬派粉絲)

Yes, 買電影票>買精品>在精品店換狗
我昨晚都是太古換..7點幾完全無人...我都係買筆.加票換.我是ironman 同知蛛俠...套戲比想像中好睇...