Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 神打魔帝

[分享討論] [SHF]非公認戰隊 3隻人+ 特典 大特價!!!

之前原先入多左SET諗住儲但係之後先發現冇愛好彩冇耐之前唔洗蝕咁多放走左其中一SET姐 :(
仲唔到低處未算低
460入左... 都OK LA~
痛車插多D就夠.... 突破1800 就入 :36:
回復 11# 神打魔帝

下?!你知我有玩幾多?!
今日見到有間鋪做緊#*)一套呀, 我都係#))入左, 不過未玩呀
CHing 邊度見到有? 我平時見到都係散賣冇1set
我我我見最平#%)
雖然我自己都係戰隊迷~~~但係....對呢Set[非公認戰隊+特典]真係無乜性趣囉...............呵呵呵呵呵!!!
G-man 發表於 7-12-2012 01:36 PM

我同你相反:DD 我唔係一個戰隊迷,
但係我非常之鍾意e 套非公認:love:

-----------------------------------------------------------------

當時響一樓一口氣訂哂3隻, 盛惠@$* 一隻喎
黑色三連星 發表於 7-12-2012 04:48 PM

ORZ.....快去入多set 對沖:60:

----------------------------------------------------------------

之前原先入多左SET諗住儲但係之後先發現冇愛好彩冇耐之前唔洗蝕咁多放走左其中一SET姐
仲唔到低處未算低 ...
kit0829 發表於 7-12-2012 05:47 PM

好在ching 眼明手快:!

------------------------------------------------------------------

460入左... 都OK LA~
痛車插多D就夠.... 突破1800 就入
trypticon 發表於 7-12-2012 05:49 PM

都不錯呀, 不過痛車我就$1500 以下先會考慮:die:

-------------------------------------------------------------------

回復  神打魔帝

下?!你知我有玩幾多?!
多其 發表於 8-12-2012 10:51 PM

我見好多post都見到你既身影xdd 極魂, sic, shf, 山口............

-------------------------------------------------------------------

今日見到有間鋪做緊#*)一套呀, 我都係#))入左, 不過未玩呀
andytkw1977 發表於 8-12-2012 10:55 PM

好價wo, 可能真係低處未算低!:sad:

--------------------------------------------------------------------

CHing 邊度見到有? 我平時見到都係散賣冇1set
kh1991 發表於 9-12-2012 04:20 PM

旺角雞on 2/f 已經有啦~:^

我我我見最平#%)
歪不正 發表於 9-12-2012 08:24 PM

ching 有冇入手先?:D
入左, 好老實我係被魂 stage 吸引, 三隻人仔係順道玩玩
我我我見最平#%)
歪不正 發表於 9-12-2012 08:24 PM

C兄可唔可以PM我係邊
我同你相反 我唔係一個戰隊迷,
但係我非常之鍾意e 套非公認

-------------------------- ...
神打魔帝 發表於 10-12-2012 10:19 AM

冇啊對戰隊冇趣不過報下比大家知可以更平:D
冇啊對戰隊冇趣不過報下比大家知可以更平
歪不正 發表於 11-12-2012 12:41 AM

睇黎仲未跌完
有機會跌破3魚大關
    :52:
真係早買早享受, 遲買平兩舊...:unhappy: