Toysdaily 玩具日報

查看: 4045|回復: 14

[Medicom] 手機求其影 two face + 磁力王

冇各位ching 器才和心機, 但又想share吓, 不喜勿插.....

首先經高人repaint後 medicom two face的確唔差,  加粗大脾, 胸, shoulder,  

算見得下人呱...

再來磁力王!!!   repaint後似好多.

之前post過, 有d人話仲好瘦,  其實用海綿加厚咗好多,  

多謝欣賞:77:
磁力王幾正!!!!:71:
的確係!!!!  夠喪!!!!!  同有番血色.
支持大大對medicom大愛....!!
師兄~~~想請問你點除磁力王件衫? Thanks:64:
頭像被屏蔽
磁力王正...............
回復 5# 監獄兔

換了新medicom body闊body, 加粗脾位, 胸.  剪開件衫(右邊隔拿底),再"馮"返,  其實我不懂針紙,  但唔係想像中咁難,.
回復 6# communistic

yeah~~~~好正, 好啱feel!!!!
回復 8# BBCC

:64:thankQ巴打~~~~縫返係一個問題因為我唔識:80:
回復 10# 監獄兔

好易KA JAR~~~~
KIND OF THIS ONE,  you can try.  
http://www.wretch.cc/blog/kiwihandwork/13726451
回復 11# BBCC

Thanks for the information bro~:64:
磁力王幾:71:!!!!
:71: I love MAgneto, but don't know how long he can stay with you ... A year? or a half year?:68:
回復 14# darknight

我換咗新body 成年,仲ok, 獨立body質素可能好d。