Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [重新再貼] 聖殿裡的雷神!! Thor of Asgard!!

抱歉各位師兄~
因為技術問題..唔知點解之前係Photobucket upload完之後d相走哂樣...
雖然已經post左...但依家搵到解決方法~~
都好希望將最好既一面再同大家share一次~~睇到悶請見諒~~:64:
(舊post本想del..但原來唔得...............:( )

反正再post過~就講多少少啦~~:77:
由Thor 2未上畫就已經一路好期待HT再次出Thor~~
到依家終於都派貨了~~真係興奮又感動~!!
今次仲特登走去print左個好岩feel (我自己覺得~~:34:) 既宮殿backdrop~~
希望可以帶出今次Thor 2回歸神話的感覺~~
而影完之後自己覺得個backdrop效果都不錯~~
不過有疑問係....成日都覺得頭雕好難對焦.....
成日都影到好朦糊....
唔知有無Ching可以分享下有咩技巧呢~~~??
同時如各位Ching覺得有不足~~請多多提出~~謝謝!!!!!!!!!!!{:1_227:}

多謝大家再次觀賞~~多謝各位~~!!!
真是有甲,露臂都甘正
回復 2# skyline123

我鐘意普通版多d~~事關露臂版個胸肌實在太不自然.......
都係覺得個胸唔夠橫大.....
夾硬將雷爺纖體:@
膊頭大過胸
Add marks first.  :)

And you previous post was deleted. :71:
吾習慣個嘴,anyway good photo
good sharing~~~~~~~~~~
回復 5# Douglas.M.Saint

Thank you 德哥~~!!!