Toysdaily 玩具日報

查看: 11733|回復: 12

[個人收藏] Kumik 少女時代 Im Yoona 允兒 x Phicen 鋼骨 body (加全身相)

由於本人係超級允兒fans, 一直又冇大廠肯出, 直至 kumik出, 情意結的關係, 似唔似都買左返黎先.  其實頭雕實物個人認為係比影相似的, 最少身為fans 的我是滿意的, 同大家share 幾張相先

最後送上真人對比相一張

新加左幾張figure 全身相同真人相俾大家對比下

着咁多衫,嘥咗個body喎!{:1_208:}
但如果著少d衫配允兒頭又感覺怪怪的:(
希望會有一個更似啦
之前太妍 preview 圖都ok,不過大貨沒有想像中的似
希望會有一個更似啦
之前太妍 preview 圖都ok,不過大貨沒有想像中的似
wallhui 發表於 14-6-2014 11:58 PM

如何佢呢set野賣得,希望將來有機會出ver2.0,btw 頭雕上色其實不錯
頭雕驛馬位太漲……
顴骨略高……
重要部份……眼簾略腫……
眼珠略細……無神……
原本眉形粗眉毛幼亦表達唔到……
鼻亦位略窄……
頭形略長……
如果一一改警善……相似度會高好多……:78:
依家個BODY 係咪雞旺 都好易買到?
大約咩價位?
可以諗諗入一隻:43:
回復 7# 玉路

依家好多地方都有得買!呢個Body真係好正,非常值得買

大大套裝好正, 好有興趣整返套.

題外話,女包膠素體越賣越貴, 記得 Phicen 開頭都係4頭到中, Phicen 唯一敗處做唔到交义腳pose, Kumik 平價素體交义腳pose自然好多, 可惜..
大大套裝好正, 好有興趣整返套.

題外話,女包膠素體越賣越貴, 記得 Phicen 開頭都係4頭到中, Phicen 唯一 ...
天馬流星拳 發表於 15-6-2014 10:57 PM

Thank you!!!  但Phicen 呢個body真係咩post 都做到, 雖然係貴左d...................
Thank you!!!  但Phicen 呢個body真係咩post 都做到, 雖然係貴左d...................
kenso23 發表於 16-6-2014 03:40 PM

使唔使7字頭...?:78:
呢個BODY 周日都剛到手, 真係玩唔停, 超可動, 身型又靚, 其實本身頭雕也不錯, 希望可以出埋男BODY
回復 11# 玉路

我自己一早訂左, 不用七字。
Hotstuff 都有入手, 呢個可動及身型均贏