Toysdaily 玩具日報

查看: 9732|回復: 50

[個人收藏] 祖國OB - 自組 Babydoll, Kill Bill, 冴子, SuperGirl 手機傷眼圖

今年一年, 減少左入HT D野,貴唔貴都唔係問題,主要出D美國Hero 唔岩心水:ar:
比HT 訓練成Figure購物狂,冇Figure買周身痕,轉戰去玩下Obitsu頭自組。上埋引,大零鑊!:*

日拍D頭係靚,但一個已等如一只Dx。。。之后去老淘睇睇,有D好貴,但有D又好抵玩甘。
今次share下幾個祖國平玩OB,妝1-1.5毛主席, 素頭&shipping另計。
手機傷眼圖   :78:

1) Baby Doll個水手服好正:shy: ,比歌特 & 三太極都正好多,主要Key位係露腰,D自組figure衫露胸露胸的, 但又成日好似差少少feel甘。自組囡囡多左,發覺腰cutting係非常重要!      素體zcwo電單車女。

講下呢個祖國師父, 平玩計係我最like一個, 劃得出神態之餘,仲有得植眼睫毛!當初我對呢個囡囡的要求係: 眼要有神 + 小小邪意。OK吧!? 師父一共幫我做左6個囡囡,水準都算Keep住。但佢唔係太識做髮型。:handshake:

2) 呢個唔記得何來的,總之唔貴。龍哥都 "タ樹舞子" ! Body 用祖國仿 TTL大胸Body 另加入增高parts。

龙哥 : 等我教下你side kick啦!

3) HT 出野上冴子, 好吸引我呢個City Hunter迷, 但係 HT冴子個樣令人吐飯!!!把心一橫,send 北条老師既冴子設定圖比呢個祖國師父,希望好過HT冴子。收倒后, feeling ok, 7.5魚后追HT冴子,不過頭同body色差嚴重,得閑先搞搞佢!呢個師父係學生,功夫一般,我做左3個,只有呢個比較好。。。。:no:

4) Super Girl ???????:@  

伊!? Superman 睥到好行喎!!

蒙蒙地。。。。。

SUPERGIRL 參上!呢次叫呢位師父做出一個中國色彩的半夢眼,做左兩個囡囡, 一個白一個紫,本來想組一對姊妹花,但師父功力有限,妹妹唔係好得,姊姊如圖,1毛仔,還OK的。 Body用老翻Phicen包膠大胸。衫就比圖另一位祖國師父做的,上身滿意,但條裙唔得,太高腰太長。等下水Order完成, 師父多做一條。S係手繪的,一般般啦,自組野冇prefect !!

变身前。。。。。。。。。{:3_142:}

女好丫…ob頭我都玩吾少……都幫襯過幾個師傅。。。你呢批頭,正啊!
:46::46:師兄專玩女......figures....:he:
回復 3# EDMONDLUN

又唔係既。龍哥同Superman咪仔黎lor,
    呢度甘多大師級影D 名廠Figure,我D手機圖只有po呢D先有人睇:oh:
變身前事業心好強 ...... :46:
回復 4# rilplsc06
師兄又唔好咁講,分享唔洗下下大師級先有人睇既!!!:77:
好正的自組,祖國的偉大。~~~
D OB 頭好正~~~~~:71:
一直想買女頭自組,但同師兄一樣覺得太貴~
師兄介唔介意PM黎好等我都可以訂返幾個囡囡頭返黎陪我?
Wow ... really cool ! Thx for sharing.
我最近都俾D OB神人毒左....萬刧不復................(但又好ENJOY!!!!!!!!!!!  HOHOHO!)
大大可否PM笫一個頭嘅師父資料俾我?
叔叔不行了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :no:
supergirl 正...
師兄D囡囡好高質喎,小弟D OB頭全部係eBay 同日本yahoo bid番黎,越來越貴,都想發掘新貨源,可否pm埋俾我參考下,thx!!:77: