Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 人人都可以係葛咸城警察局長 [ZCWO MH8]

CALLING CALLING~
各單位注意~
我係葛咸城肥安局長~~
MH8 002.jpg

發現Joker行蹤,立即行動~~
MH8 003.jpg

MH8 004.jpg

等我拎定個孖葉出黎, 一陣塔你返差館~!
MH8 005.jpg

班飯桶攪咁耐都仲未拉到人返黎....
MH8 007.jpg

企足成晚...凍到我變雪條...
MH8 009.jpg

喂~! 你班友死晒去邊呀~~點解仲未有人返黎架?
MH8 011.jpg

嗯? 邊個扮我?
我先係正牌~! 更係冇人聽你支笛啦肥安~
MH8 013.jpg

你估真係著左我套衫, 就人人都可以係Jim Gordon咩!
MH8 014.jpg

=============================================

哩套衫係ZCWO出的 MH8服裝SET, 係擬似TDKR 入面Jim Gordon套衫黎~
配合GARY OLDMAN頭雕, 就人人都可以自組局長喇~~~:43:

我幾滿意哩套衫嘅車工同用料...

唯一意見係褲腳太闊身~~

謝謝觀看~~
開頭仲以為肥安等捉犯等到變老左添:34:
套衫的確唔錯喎!而且肥安個頭雕都OK喎!只欠上色問題!
:@肥安做局長.......
呢套衫真係唔錯, perfect match with Gordon !
條褲太闊了 最後我改買條牛仔褲 可以配番d 比較young 既頭雕 最後我配左個牛華既:)
pic1有d似Nolan導演:DD
MAX圖一定支持! :71:呢套衫確係唔錯, 我都有入, 係線頭多咗D...
美圖:71:
唔錯,一般上年紀角色都用得著,唯褲管太闊了:78: