Toysdaily 玩具日報

查看: 6032|回復: 10

[個人收藏] D﹣arts - TERRY BOGARD!!

D﹣ART的格鬥街機第一彈,見官圖頭雕也有心理準備不會太靚,
最後出到來的效果更強差人意,新格鬥用素體可動性比想像中差很多,
但也有出奇地好的點子,衣物造功十分不錯,牛仔褲和背心也做得幾出色,
加上有大量特效件付送,玩起上嚟幾過癮,算加番一點分數,
整体還算合格,在盒內的宣傳紙透露之後會出霸王丸,希望會出番好D啦∼∼。

我的玩具BLOG有更多圖片,得閒上去睇睇
http://blog.yahoo.com/yinyinyinooo/
老老實真企都企唔到,非常失望.....搞到冇心機影∼:79:
師兄影得好有心機:71:
我都入咗隻

回復 2# Dick.Po

企唔到?:@ 我隻無問題呢∼∼
不過個頭就死症了,同官圖出入太大了,
其實玩落不算太差呢,不過同想像中差D呢∼∼
除左街霸

餓狼傳說係我學識打格鬥Game
情義結很深呢

但今次隻玩具變左特效件先係主菜
痛心呀
本身隻野都唔差, 不過個樣就真係......:(
靚圖...
:71:
入黎支持下...
P.S. 仲未整到波動拳既POSE...
影到好似打機中既動作, 真係一流!!:71:
拍得非常有動感,謝美圖。~~
那張口大叫的臉簡直是趕客呢....
我都有買,其實都ok,做到哂打機d動作,又似,當買一隻支恃下個系列,hope能夠捱到出到八神及京就心足了