Toysdaily 玩具日報

查看: 10928|回復: 19

[新品消息] 變形金剛天空霸王---Superion

繼舊年破壞者後,今年出Superion,又唔知有幾多人要破財。

先出右手

http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=YBvROk7vOYY
太貴了,不值得:44:
出得靚嘅話,貴一貴都買!
Overall is good but the head if really look like that... Skip... :44:
@@TFC 隻建造派我已覺得太大隻只入MT版,但今次隻空派合體後仲高D...我睇黎放棄多了...
呢個系列太膠,又貴,買唔落手!!
為什麼胸口不跟回原設?:53:
好老實...經過上次建造派一役...都是等 BOXSET...費事散追 :34:
為什麼胸口不跟回原設?
simpsons 發表於 6-1-2013 04:36 PM

逃避版權?日後出多個配件?
其實...無美感...
上次中左招, 入左3隻初版,
之後要硬食一套改良版 :angry:
今次都係等到出晒先決定
....一隻手或腳都要$5XX...成隻合體要成3千蚊....

人地有名有姓有拉臣有埋電飾聲效大大隻超合金都係2千幾...
我真係唔明佢有什麼條件收咁貴...
係唔係佢明知橫掂將來一定會被人複模,所以賺左頭一批死士錢就算...
....一隻手或腳都要$5XX...成隻合體要成3千蚊....

人地有名有姓有拉臣有埋電飾聲效大大隻超合金都係2千幾 ...
人仔貓 發表於 7-1-2013 03:47 PM

agree,
    :71:說的非常好
胸口好怪.....整到好似A字膊咁:70:
胸口好怪.....整到好似A字膊咁
監獄兔 發表於 8-1-2013 01:54 AM

呢個你都岩 ??:58::58: