Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

況且,eb ht 呎寸唔同,好難比較!!!!
我睇完圖後覺得好過上次wo
係唔係我問題
JUNOWONG28 發表於 20-11-2013 01:31 PM

係gum傢啦, 自從HT野幾年前開始炒得, 次次有新野訂或出, 緊有好多平時無影ge人/專家出黎勁閙, 講到大家應該以後吾好再訂HT野, 見樣買現貨好過. 如果HTge出品真係gum差ge話, 點解仲可以越黎越多人買, 佢地可以出到gum多貨, 仲要係world wide計. 吾通绝大部分買HT野ge人都係審美角度有問題? :58:
相信是可動眼問題,可動眼好玩,但無兩頭利,是靈魂之窗,攪到唔似
有圖睇嗎?TTM20新BODY隻手好似唔可以換前臂?
黃金獅子座 發表於 20-11-2013 02:47 PM

其實樣板都算可以接受, 但大貨出到黎真係見仁見智! {:2_274:}
可能小弟要求唔高, 我覺得幾正
回復 765# rention929

大大,我同你一樣,哈哈,不過沒計,沒計係沒計在我真係好喜歡T2,我有哂覺悟佢個頭雕得唔好都照買,因為Terminator 2, 鐵血戰士 2, 鐵甲威龍, 係我兒時回憶, 所以呢,呢三套戲既FIGURE我點都會買, 就算佢出得唔係百分百似, 但只有HT會出1/6(1/4對我來說太大了)所以都只好跟佢訂  :38:
See what is the retail location of EB and compare to HT then you know who is better. I am not any supporter of either but depend on their individual goods. This T800 is not as worse as some big big said.
我反而有興趣比較佢地2隻銷量多D
EB神物多丫
定HT尤物多呢
絕對收貨,無野講…!!今晚收工衝去攞:43:
0K,收貨{:1_226:}
心口粒鏍線都幾顯眼 {:1_206:} 不過大致上都合格, 未算高分.
心口粒鏍線都幾顯眼  不過大致上都合格, 未算高分.
MarMar 發表於 20-11-2013 03:32 PM

睇Dick 大大既相發覺又好似係專登, 請問有無巴打知道套戲入面有無呢粒野?
現場陸續有巴打上去拎了。
睇Dick 大大既相發覺又好似係專登, 請問有無巴打知道套戲入面有無呢粒野?
MarMar 發表於 20-11-2013 03:41 PM

是有的