Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

究竟今日內會唔會派呢???
1:6 始終係figure 最佳size!
呢隻都好期待! 因為我好鐘意半人半機械! 不過呢隻個價堅貴。。。
maxy2k 發表於 18-11-2013 04:55 PM

同感!
只係1:6 係咪最佳size 我就唔知,
不過當成屋都係 1:6 ,忽然整隻 1:4 ,就真係兩頭唔到岸~~

當然,我知道有師兄財力雄厚,
預計未來兩線雙收,我只有乾羨慕的份兒。
期待期待{:1_226:}
同感!
只係1:6 係咪最佳size 我就唔知,
不過當成屋都係 1:6 ,忽然整隻 1:4 ,就真係兩頭唔到岸~~
...
Garycharm 發表於 18-11-2013 05:15 PM

玩具陳列,一系列同一size就悶啦,整幾隻大件先豐富!
玩具陳列,一系列同一size就悶啦,整幾隻大件先豐富!
BigOil 發表於 18-11-2013 05:46 PM

明白,師兄高見~~~:77:
如果突然得一隻1:4 就怪少少, 一係盡d 大中細乜都有。
當未擁有過1:4, 會覺得1:6好,1:4太大,但當擁有1:4後,會發現1:6只係玩具,而1:4係藝術品
回復 687# kenso23

咁師兄又誇張左D.....
不過我家中有 3隻 1/4, T-800 BD, BATMAN 同 JOKER, 又真係比1/6 靚, 迫真好多, 同較似真人!!
雖然都期待呢隻DX13, 但我覺得頭雕應該都輸俾1/4多....
頭像被屏蔽
1:6 係橙, 1:4係蘋果,用個橙同蘋果去比較係咪有0的多餘?
聽日應該派啦掛??
聽日絕大機會~~大家帶定單出門了
請問會係邊度摞貨? sb定toy hunter?~
而家應該全部係SB啦!話時話,請問第一日單係幾多號?好心急!:handshake:
回復 694# 黃金獅子座

呢个POST第一頁