Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

頭像被屏蔽
回復  Macross長谷有洋

我估提早左出係想打擊對手...
chankb 發表於 16-11-2012 02:14 PM

上一次1:4batman又係咁!
狂追EB咬!
AGENT PHIL又要休息多幾個禮拜lu!!:43:
vip gift +$200??
babycar 發表於 16-11-2012 02:07 PM

係呀!加$200:44:

雖然DX13有兩個頭好似好吸引,話哂玩開1�6都想儲番同比例。但係我真係說服唔到自己入呢隻,泊埋EB隻1�4頭雕果度一睇即刻高低立見,DX13仲要成兩差野。

我諗我會傾向EB1�4,雖然係大隻好多,因為我已經有 HT T800 VER1及DX10,我情願比多1千買隻大隻D。
啱啱尋日交收完啲件,谂往自己整隻,点知HT又話出。其實所有爛法都包晒,不過个人覺得佢chok 得滞。戲裏面冇咁趕淨,个樣都冇咁精神。
頭像被屏蔽
好彩無訂DX10 !!!!:43::43:!炒家有DX10可以拜拜.:73::73:
其實1/4 eb個頭好似正好多.:58::58:
这个兩個頭差不多跟返DX01兩個頭,只前DX10都不是DX是骗钱..领件少.
係呀!加$200
EDMONDLUN 發表於 16-11-2012 02:20 PM

vip gift 都有2個頭??
我見寫"select market"??
上一次1:4batman又係咁!
狂追EB咬!
EDMONDLUN 發表於 15-11-2012 10:17 PM

OK, then Hot Toys really should release a 1/6 new version Rambo too!:58:
香港買有冇 T-1000 水銀版人頭?
vip gift 都有2個頭??
我見寫"select market"??
babycar 發表於 16-11-2012 02:24 PM

係多個水銀頭。
明追住EB打.....

但我隻T800剛剛拎左一個禮拜都無,點叫我訂多隻BD呀
加上真係太貴....放棄了
愛是無敵!!!!!!!!!!
EDMONDLUN 發表於 16-11-2012 02:16 PM

但好罪過呢....!!!!!
頭像被屏蔽