Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

衝繄出mk:blame::*
呢隻就咁睇已經可以組到不同場景, 又兩個頭,兩件褸, T-1000, 斷臂...
如果EB 配件上無返咁上下,只係得個頭雕靚的話...
HOTTOYS 呢舖都算係追住黎打!!
一d都唔似:66:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 132# EDMONDLUN

我覺得有 DX10, 冇可能唔要埋 DX13 囉師兄 :p
回復 128# ckc882000

算啦大大, 依家講乜都幫唔到佢地, 到時先算.
頭像被屏蔽
衝繄出mk
goblin2056 發表於 16-11-2012 03:18 PM

:71:好波,師兄!!!!
呢隻就咁睇已經可以組到不同場景, 又兩個頭,兩件褸, T-1000, 斷臂...
如果EB 配件上無返咁上下,只係得個頭 ...
kimlam 發表於 16-11-2012 03:18 PM

:67: :67: EB又被人飲頭淡湯......
回復  EDMONDLUN

我覺得有 DX10, 冇可能唔要埋 DX13 囉師兄
Boris_C 發表於 16-11-2012 03:19 PM

:75::75:你都入返隻啦,師兄~~~
依家慳返一牛四魚幾唔駛入dx10, 變相只係加多五魚就有隻咁正o既dx13, 真係慳返好多好多~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:71:

直情搭的士衝去mk preorder~~~~~~~~~~~~~~~~~~:43::53:
回復 146# EDMONDLUN

市場不能沒有 enterbay,enterbay 加油呀。
回復 146# EDMONDLUN

都唔係既... 有人好1/4, 有人好1/6...
我就真係怕左個巨大盒...
唔敢入多隻1/4...
HT 呢隻點都仲係有周杰倫 Feel 既 T2, 只不過比DX 10 好少少.....!:42: 而EB那隻望落去真係阿諾Feel! Detail 位多啲..! 今次EB可能有機會贏!!!:$ 所以HT今次就比多幾件大配件你地玩, 玩到成$2000, 等你地心服啲.....! 不過真係好增有個周杰倫Feel 既 T2.....!
回復  EDMONDLUN

都唔係既... 有人好1/4, 有人好1/6...
我就真係怕左個巨大盒...
唔敢入多隻1/4...
kimlam 發表於 16-11-2012 03:24 PM

師兄,入左就有位擺:75:
10hrs前才到UPS領DX10, 現在想考慮是否要跟Sideshow退還:unhappy: