Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX13 - Terminator 2: Judgment Day: T-800 (Battle Damaged Version)

回復  EDMONDLUN

市場不能沒有 enterbay,enterbay 加油呀。
@rtoo 發表於 16-11-2012 03:23 PM

我都支持eb,出好D隻MJ,爭一口氣!:71:
剛訂完,10分鐘左右,
Vip只可選九折或T-1000頭。
回復  ckc882000

算啦大大, 依家講乜都幫唔到佢地, 到時先算.
thiam 發表於 16-11-2012 03:20 PM

到時又開五十頁係度插:66:
回復  flighttosky

對比下喜歡EB個BD look 多d,  今次DX13又有PERS....唔知大貨會否又係大眼仔?
chankb 發表於 16-11-2012 02:01 PM

見到隻實版應該係有PERS, 師兄可以睇左版至決定。
在下接受到, 即決hasta la vista , 比錢 成其T2 完結編:78:
個頭似生暗倉多過似戰損,吾自然
剛訂完,10分鐘左右,
Vip只可選九折或T-1000頭。
wwho 發表於 16-11-2012 03:29 PM

貢請問vip價都係1930?
到時又開五十頁係度插
ckc882000 發表於 16-11-2012 03:29 PM

對HT黎講 : 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 插訂, 係命中注定.
btw我隻DX12都未到呢隻投降, 就算有幾愛都假.
排緊隊,係門口,後面有10位師兄
回復 159# fof

我不是vip,係聽到個職員問啲vip要九折定禮物!
估到佢出,所以冇訂dx10,係估唔到咁快公佈,正;
仲有多個頭比返之前"老版"T800,正~~~:handshake:
我唔要屎花眼呀 , 嗚呀.....真係真係幫你......生細佬。

呢隻DX13除左個grift之外其他都係等EB好
睇實物隻水銀人似係全電鍍,好“令“。
心大心細 :no: 有無display?
回復 162# wwho

唔該哂ching:)