Toysdaily 玩具日報

查看: 13776|回復: 4

[其他] Kabee @ 塔門 ( 多相 )

如果大家記得嘅話, Kabee曾幾何時同我哋攝影版攪過活動, 計計吓真係好耐無見佢!

前嗰輪終於約咗呢個好耐無見嘅朋友出嚟影相! 仲去咗一個我一路好想去嘅地方塔門影! 真係令我好開心喔! 雖然我哋去嗰日人係多咗啲, 但係出嚟啲相都幾好!

唔講咁多, 出相啦! 希望大家鐘意啦!

2# 好似公園!

3# 嗰日啲天色都係好靚!

4# Kabee同當地啲小牛合照喔! 雖然隻牛掛住食唔係好望鏡頭!

5# 好靚嘅草地喔!

6# 今次最滿意嘅一張相! 啲頭髮光好正!

8# 礙於風向關係, 今次有好多逆光相, 正好比我練習喔! 好鐘意呢張啲膚色!

9# 好難避人! -.-!!

10# 海天一色喔!

11# 勁愛呢張相! :)我己經對影逆光相有咗一定信心啦! 哈哈!

12# 呢啲景喺香港真係好少見!

14# 呢張相Kabee個樣好可愛!

15# 可愛樣之外Kabee仲有cool樣喔!

16# 臨走嗰陣影嘅日落相!

Fotop版全部相: http://www.fotop.net/pnchan/pnchan484
我都記得之前同你地影佢~
一日係咪兩班船呀.?
我都記得之前同你地影佢~
一日係咪兩班船呀.?
潔白紙巾 發表於 13-11-2012 02:06 PM

塔門~~~我自己就閒遊影景多

http://www.td.gov.hk/tc/transport_in_hong_kong/public_transport/ferries/service_details/index.html

馬料水- 塔門 (馬料水上船)

平日兩班
08:30/ 15:00

週末 & 假日
08:30 /12:30/  15:00

西貢黃石碼頭上船

平日 (但要西貢市巴士站駁KMB 94入黃石)

船期:08:30開始 (隔兩小時一班)

假日 (鑽石山港鐵站 KMB 96R 直達黃石)

船期:08:30開始 (隔一小時)
我上次就假期去,都ok多班次,但係走嗰陣就麻煩啲!好多人!到最後我哋選擇咗搭快艇走!勁刺激!XD
影得好靚~~~~:shiny:

之前攪活動~~~model姐姐好似係短髮~~~而家變長髮 :handshake: