Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 獸電戰隊 討論區

木下あゆ美が「獣電戦隊キョウリュウジャー」に出演する。

[役どころはキョウリュウブルーこと有働ノブハルの妹でシングルマザーの福井優子との事。
木下あゆ美做惡役幹部??
木下あゆ美做惡役幹部??
鷹頭獅 發表於 3-2-2013 04:20 AM

左から・・・
福井理香・有働ノブハル・福井優子
他に両親も一緒に住んでるらしい。

有木下???正!!!
咁就要睇啦^^

另外,獸電食玩~~~

http://toysdaily.com/discuz/view ... 26amp%3Btypeid%3D14
yugi 發表於 7-2-2013 09:35 AM

個機械人既頭咁Donald Duck , 大咀烏.......

咦....................呢隻飛翔電獸設定唔錯喎!!仲好樣過主角機械人添!!都預咗可以同主角機合体飛天同敵人打~~~

之但係最核突樣醜反而係佢大腿前面嗰對鷹爪咯!!!点解唔造多小小功夫,加多一個関節將對鷹爪收入大腿內側咪靚晒咯!!!

意念上似是有少許抄襲[黃金勇者]和[空影]的合体模式!!!
之但係你都可話佢似[爆龍戦隊]裏的主角機[爆炎王]跟[殺手王]合体嘅...........................
個機械人既頭咁Donald Duck , 大咀烏.......
莫探員 發表於 7-2-2013 11:13 AM

似[大咀鳥]因為預咗佢個大咀要吞支AA電芯咁大嘅[獣電池]落肚............咁佢先至識發声發光玩囉~明白未!!!

唉..............................................實在太過[兒童向]嘅戦隊商品囉~~~
回復 70# G-man

佢兩部機既設計都係變機械人時將D爪放O係重要部位, 可能今集D怪人鍾意猴子偷桃, 所以一定要保護好佢....:38:

真係一抄再抄:30:,主角機械人已經似爆龍架喇
呢隻要直頭同爆龍殺手一樣。。。

不過,睇呢隻色,似乎真係無黃戰士。。。但多咗金戰士:64:
第1集

Just watched it.
Is the art designer a female?
Many things are so female trend.
Pinkish 基地.
Cartoon and pinkish monster
Pinkish color tone of robot.
Dancing before henshin.
What has happened?

I just gave a pass to it.