Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 獸電戰隊 討論區

stonekeung01 發表於 1-1-2013 03:35 PM

那個位置竟然有對恐龍小手:66:
那個位置竟然有對恐龍小手
凱獸王 發表於 1-1-2013 11:24 PM

真係喎!好好笑!
補多張

回復 33# 鷹頭獅

其實啱啱呢套特命算唔算用左?
    --> Sor...睇漏左下面嘅帖
回復  鷹頭獅

其實啱啱呢套特命算唔算用左?
    --> Sor...睇漏左下面嘅帖
hhhabc 發表於 2-1-2013 10:47 PM

我照答你:DD點解唔算?根本得忍風同特命叫有昆蟲做設定。。。

我嘅設想:東映當年都喺金屬英雄度拍咗兩套重甲戰隊啦,點解唔拍超級戰隊呢?
我照答你點解唔算?根本得忍風同特命叫有昆蟲做設定。。。

我嘅設想:東映當年都&#2 ...
鷹頭獅 發表於 3-1-2013 07:02 AM

不過用昆蟲的設定,次次都係獨角仙同秋甲蟲,
都冇第三種,
可能因為東映啲人R爆頭都諗唔到其他蟲掛,
諗唔到5種蟲咪唔用昆蟲LAW~~:38:
唔通用埋曱甴咩~~
做機構設定果陣,成座樓咁大既曱甴,
唔使打,嚇都嚇死人:66:
不過用昆蟲的設定,次次都係獨角仙同秋甲蟲,
都冇第三種,
可能因為東映啲人R爆頭都諗唔到其他蟲 ...
jaffehung 發表於 3-1-2013 09:07 AM

點會無,當年重甲戰隊已經係獨角仙,鍬形蟲同飄蟲啦;續集仲加埋蟬,螢火蟲,蜻蜓同蝴蝶變成七人戰隊。。。
敵人由天牛一個變成續集嘅蠍子,蜈蚣,螳螂,黃蜂同螳螂,無錯螳螂有兩個:一男一女,女嘅仲做埋天牛個位。。。
當然仲有其他敵人,我只係數昆蟲啫。。。

再唔係咪撈埋拉打啲原設定囉,蝗蟲呀水交剪呀蟋蟀呀咁囉。。。
件衫個粗OUTLINE恐龍LOGO想點:x
【新番組予告】獣電戦隊キョウリュウジャー

http://www.youtube.com/watch?v=IaiH7ADCuM0&feature=share
五個主角唔夠靚(無論真人同變身後都係………………:69:)
唔知係咪之前海賊太好:38:寵壞了……:shy:
遲大到 :66:

原來今次冇敏鬼份... :DD

睇到 main writer (主編劇)有 666 個名,或者可以觀望吓先... :he: :he: :he:
明明就公開話有5個人,龍又得三隻,
係咪話有二個人條龍要遲啲先到?

又係綠同黑冇喎,炎神一開始都係綠同黑冇拍擋架~~~~
明明就公開話有5個人,龍又得三隻,
係咪話有二個人條龍要遲啲先到?

又係綠同黑冇喎,炎神一開始 ...
jaffehung 發表於 25-1-2013 02:39 PM

有呢個可能...因為睇返之前啲圖,綠同黑隻恐龍都係手。。。咁嘅設定真係唔知點齊人。。。(詳情:呢個post第二頁16樓右下)