Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 各 Hottos fans, 你地會否俾阿媽, 老婆 or 女友詐型.....

頭像被屏蔽
其實買得翻黎我都好少會放,  好多時買玩具既心態係擁有感,  買左就舒服曬, 無買就比蟻咬.  以我女友既轉數, 一定會答, 好呀, 我睇下你舍唔舍得啦, 你放唔到我咪幫你放上虎記一蚊起BID囉  !     當然佢都唔算係管得好緊, 不過又貴又大盒果D就一定炸形.  希望 HT 以後出D野個盒唔好愈來愈大啦, 盒大自然比人感覺係貴野 .....
回復 51# dragonken

正是我的心聲:74:
我老婆D Hello Kitty 仲多過我 , 無詐型
我沒有,還支持我継續買
TD 嘅弟兄們,係時後振下夫鋼。

俾佢哋知道邊個係一家之主
回復 66# H.X.

咁首先列一張清單 , 將所有玩具既價錢列晒出黎 , 比佢睇 , 睇完佢一聲都吾敢出既話 , 咁就振到夫剛勒 , 哈哈 :p
阿媽先恐怖,問我洗吾洗一百蚊隻, 我話差吾多,佢話作死咩咁貴
阿媽先恐怖,問我洗吾洗一百蚊隻, 我話差吾多,佢話作死咩咁貴
doggedyin 發表於 11-11-2012 01:16 PM

HAHAH~
一舊水~~~:66:

:71:
頭像被屏蔽
回復  H.X.

咁首先列一張清單 , 將所有玩具既價錢列晒出黎 , 比佢睇 , 睇完佢一聲都吾敢出既話 , 咁就振 ...
dvddvdhk 發表於 11-11-2012 12:39 PM

dvd兄,我驚比佢睇完,第二日見報:70:
回復  doggedyin

伯有知道原價一定嘔血…你個衰仔…呃x我
fannyabc128 發表於 11-11-2012 03:04 PM

到時嘔血可能唔係伯有,係佢自己:(
回復 71# DevilDavidHK

所以有時一d美麗既謊言係必須既 :34:
老婆又佢哦我又繼續買!

慢慢佢都慣了
回復  DevilDavidHK

所以有時一d美麗既謊言係必須既
dvddvdhk 發表於 11-11-2012 03:42 PM

所以美麗既謊言,同埋偷渡入境係必需:$