Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 各 Hottos fans, 你地會否俾阿媽, 老婆 or 女友詐型.....

頭像被屏蔽
回復 44# joeyip

嘩,Ching真係冒住生命危險,我就唔敢買咁貴啦:50:
尋日攞隻Metal Gear返屋企,好彩入到境.....:80:
老婆大人買手袋高跟鞋......我買figure玩........各有各買:34:
如果真係買, 我其實會先靜靜雞放入背包, 然後等大大訓著先即拆盒再將人偶放係飾櫃其他人偶堆中最入處, 佢多數都唔會發現 .:36: (當然你之前必需已有一定數量既人偶)
如果佢唔比我買玩具,咁我都可以唔比佢買衫買鞋買手袋!
叫吾好買咁多就實有架勒 , 不過又吾會吾比買或黑面 , 佢買佢既心頭好我亦都吾會出聲 , 互相尊重係最重要 :71:
剛入坑,未出現呢個問題,但如果俾人詐型,我會問,「咁你想我嫖定賭呢?」:45:
剛入坑,未出現呢個問題,但如果俾人詐型,我會問,「咁你想我嫖定賭呢?」
louisarlo 發表於 10-11-2012 09:46 PM

好快就會愈買愈多,我諗好多師兄都係過來人:67:
回復 10# kevchan1103
我都讚同Kevchan兄的講法:71:只要顧到家人開支,用自己的人工去買心頭好,也很正常!:52:不過我就喜歡新買來的就一定discplay出來,將舊一些的入番盒:(因為我都係沒太多位
通常都要偷運!~~~~~~~知道就有排煩!~:26:
尋日攞隻Metal Gear返屋企,好彩入到境.....
leo_chan 發表於 9-11-2012 08:25 PM
佢有佢買,但你買就勁話LOR!~~~~~~
老婆大人買手袋高跟鞋......我買figure玩........各有各買
cashback120 發表於 9-11-2012 09:20 PM
try過一講即黑FACE!~ :63:
如果佢唔比我買玩具,咁我都可以唔比佢買衫買鞋買手袋!
dragonken 發表於 9-11-2012 09:40 PM
個POST好有親切感----  前兩日比女友收到風隻IRON MONGER 就黎有得攞, 之後就炸形話浪費錢,  我大佢一句, 你D包包鞋鞋都比我D貴,  點知佢大翻我一句: 包同鞋都係消耗品, 總有一日會掉, 可以空下位置再買, 你D玩具得咩, 會掉咩, 如果會掉我就唔炸型,  我即時O咀, 駁唔到.......