Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 馬上贈興 : 1/4 Battle Damaged T-800

EB呢隻淨睇頭就好正,
希望個身冇乜甩漏啦,
咁我就將1:4第一次俾佢....:handshake:
EB出圖,咁HT隻T1 T800應該差唔多都出圖架喇喎...!!!!
頭像被屏蔽
回復 138# fannyabc128
之前HT公佈左好耐隻1:4 T1~T800兩張圖,
但遲遲都未有消息,我估就係留黎頂呢隻。
冇記錯,之前係開訂DX10黎頂EB隻T800,
不過我相信今次EB冇得輸,
因為個頭實在太似太靚喇....!!!!
師兄,一齊入啦....:75:
回復  fannyabc128
之前HT公佈左好耐隻1:4 T1~T800兩張圖,
但遲遲都未有消息,我估就係留黎頂呢隻。
冇 ...
kafai1978 發表於 11-12-2012 12:55 PM

如果T2 BD T800同 T1 T800 二選一,
九成九都揀前者啦!
Dick.Po 發表於 11-12-2012 11:41 AM

甩頭個隻係NECA 12" 黎架啵。:DD
頭像被屏蔽
Nice, it is war!:71:
Nice, it is war!... :71:
如果T2 BD T800同 T1 T800 二選一,
九成九都揀前者啦!
MAX 發表於 11-12-2012 01:53 PM

但真係好想知有咩配件,
支火神,BD版單手拎唔到...!!!
會唔會好似DX13咁可換手,
雙頭雕呢.....(幻想中~:))
回復 142# fannyabc128
我諗個價唔會咁進取呱,
我自己set個價係3.5K內,
如果Over呢個價,唯有放棄....:80:
回復 146# kafai1978

早兩日問過靚女
佢話大約同之前果隻差不多价
老實講如要3.5k我唔會買lu
頭像被屏蔽
回復 147# hothot
又唔係咁講,呢隻雕功有一定難度,
頭雕又有燈,又有支火神,
貴過之前o個隻都好正常...!!!
Dick.Po 發表於 11-12-2012 11:41 AM

咁先係我心目中既州......州長.......(興奮過度口吃中):handshake:
回復 149# kafai1978

之但係有好多嘢都可以用番舊喎
我諗都係2仟伍至2仟捌之間