Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 馬上贈興 : 1/4 Battle Damaged T-800

回復 192# Kopchevboris
冇錯,再加埋Bill爺間唔中D陰濕圖,
真係釣癮非常.....:63:
超期待呀.....:handshake:
回復 195# ryantsang84
所以認為EB真係進步左好多.....!!!!!
回復  Kopchevboris
冇錯,再加埋Bill爺間唔中D陰濕圖,
真係釣癮非常.....
超期待呀.....:handsha ...
kafai1978 發表於 19-12-2012 03:32 PM

認同!   真係釣癮非常!                                                                                                                .
點都好。
都希望eb出好的,
唔好比間ht獨大,
搞到的員工都大支野過人。。。。
E神 發表於 19-12-2012 01:52 PM

無錯,其實唔多唔少而家側埋一邊既影響都唔少..................
無錯,其實唔多唔少而家側埋一邊既影響都唔少..................
Kopchevboris 發表於 19-12-2012 03:48 PM

冇錯,所以而家小玩HT,
反而留意多左其他細廠產品...!!!!
冇錯,所以而家小玩HT,
反而留意多左其他細廠產品...!!!!
kafai1978 發表於 19-12-2012 03:51 PM

係啦,HT寸得滯,比錢比得唔開心,唔想比錢佢賺所以買少D。

況且HT近來質數下降,減少購買意慾。
我都等緊eb出,好心急:63:
回復  mushroom
可能D我冇.........
EDMONDLUN 發表於 19-12-2012 12:16 PM

你講一隻來聽下先...........Batmobile唔算。
回復 204# mushroom
師兄,我講下笑渣~~:77:
has the price been confirmed yet?

This piece is looking good!

睇黎真係要乖乖俾錢...
型到呢.............
睇黎真係要乖乖俾錢...
kimlam 發表於 20-12-2012 03:27 PM

希望好似ht咁
左手會有完整及爛手la~~~~~~~~~~~:$
回復 209# E神

E大, 你放心~
之前BILL 放左張相係斷手的~
而呢隻有跟火神炮, 所以一定有多隻完整手拎~
回復  E神

E大, 你放心~
之前BILL 放左張相係斷手的~
而呢隻有跟火神炮, 所以一定有多隻完整手拎~
kimlam 發表於 20-12-2012 04:19 PM

即係可能又2件褸?~~~~~~~~~~~~