Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 馬上贈興 : 1/4 Battle Damaged T-800

ching 都會入?~
希望 2700 樓下la
E神 發表於 18-12-2012 11:54 PM

淨係睇頭雕圖好難唔入啦,不過出貨時再去望真D先!
回復  Kopchevboris

修正21號出官圖, 24號登陸
chungyuihing 發表於 19-12-2012 02:09 AM

Thx a lot!
:64:
回復 181# mushroom
:handshake::handshake:可以帶埋我去嗎........:DD:DD
回復  mushroom
可以帶埋我去嗎........
EDMONDLUN 發表於 19-12-2012 12:06 PM

應該可以,不過佢有的你應該都有
淨係睇頭雕圖好難唔入啦,不過出貨時再去望真D先!
Kopchevboris 發表於 19-12-2012 11:56 AM

對,
始終官圖無限好,
回復 185# mushroom
:he::he:可能D我冇.........
回復 165# ryantsang84
但又咁講,威龍都係因呢種技術,
但出黎o既頭雕確係強差人意....!!!!
回復 171# E神
E大,約定你24號一齊去買聖誕禮物俾自己.....:p
回復 173# E神
但之前問過N小姐,參考價同Joker差唔多,
3K樓下都開心喇....!!!!!
回復  E神
E大,約定你24號一齊去買聖誕禮物俾自己.....
kafai1978 發表於 19-12-2012 12:18 PM

Hahah,fai大真係100%會入手啊^^^^^
小弟都要睇佢個定價先呀:35:
對,
始終官圖無限好,
E神 發表於 19-12-2012 12:16 PM

自從第一代HT Batmobile 及 Ironman Mark 1之後,近年D figure都比唔到一種好期待既感覺,除了呢隻T800。 不過都係果句,期待還期待,買EB野都係睇清楚先! EB加油!

Btw, 相信HT好快都會有1/4 T800圖出!
自從第一代HT Batmobile 及 Ironman Mark 1之後,近年D figure都比唔到一種好期待既感覺,除了呢隻T8 ...
Kopchevboris 發表於 19-12-2012 01:42 PM

點都好。
都希望eb出好的,
唔好比間ht獨大,
搞到的員工都大支野過人。。。。
回復 178# big_boy

咁肯定 ? HAHA ! 邊個就唔講啦!
不過外國已經好多人用 ! 香港都有人整完賣去外國 !
回復 188# kafai1978

咁威龍用埋 3D 機都咁真係要收皮 ...haha !!!  不過其實上色係最緊要 !
Hahah,fai大真係100%會入手啊^^^^^
小弟都要睇佢個定價先呀
E神 發表於 19-12-2012 01:33 PM

又唔可以話100%,最怕佢到時有甩漏,
又或者開天價,咁就放棄喇.....:42: