Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 馬上贈興 : 1/4 Battle Damaged T-800

EB1:4..一般2千中至2千尾......
會員有9折...
MAX 發表於 8-11-2012 03:12 PM

Thanks! Max大!如果大貨係咁,可以接受!因為戰損頭先表達到t800!
愈睇愈正,
大貨ok,
冇位都入~~~~~~~~
建議eb進取d,憑某店傷心單據去買此T800
可獲T800似樣頭雕一個,肯定排大隊
don328 發表於 8-11-2012 03:02 PM

支持:34::77::77:
回復 74# GTO

好似係出年,MJ都要一月
不過EB大貨質素始終都未係穩定(因為過往表現問題),都係等大貨出左先決定買唔買,話晒都成3差野咁滯...:78:
建議eb進取d,憑某店傷心單據去買此T800
可獲T800似樣頭雕一個,肯定排大隊
don328 發表於 8-11-2012 03:02 PM

EB可能無1/6比例肖像權
如果變成,憑某店傷心訂單購買1/4 T800,可當現金300大元使用。我諗某店1/6 T800即時變蟹貨。
呢隻先係真正嘅Terminator!!!
暫時只有個頭睇, 唔咁快決定住. 我之前入了普通版, 不過如果呢款出得好( 希望身體都有戰損), 都好大機會買~
間屋點辛苦都要留個位擺 1:4 。
戰損版必入, 因為普通版都好正!
Support EB!! don't let HT be the king!!!!
18寸公仔唔算大, 但個盒係好大.你捨得掉嗎?:74:
支持!!!!!!!!!!!!!
真係好似!!!!!!!!!!!!
我估HT可能會出番隻1/6戰損還拖!!:angry:
回復 88# bigtomm

個盒可以KEEP車尾留去郊遊做冰箱,