Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB 馬上贈興 : 1/4 Battle Damaged T-800

我想問eb 1:4大約幾錢,如果價錢ok,大貨出到咁想都唔買,而攞隻ht dx10,世界應該要末日囉!比錢買玩 ...
BigOil 發表於 8-11-2012 12:12 PM

EB1:4..一般2千中至2千尾......
會員有9折...
回復  DDDragonball

Give me 5!!
清左D 單之後, 唔X再訂HT,
有官圖有樣版睇都無用...
我訂悟空, 佢 ...
kimlam 發表於 8-11-2012 12:15 PM

去拍賣網放單...應該唔洗蝕晒5舊....可能有賺都唔奇....
無謂白白比左5舊水HT丫~~
建議eb進取d,憑某店傷心單據去買此T800可獲T800似樣頭雕一個,肯定排大隊
don328 發表於 8-11-2012 03:02 PM

:66::66:
好鬼正~!
強烈支持Enterbay T-800 Damaged ver!!冇得輸!
已入正常版都再入 Damage版!
HT我都訂左但好吾開心成品變左占士甸:69:
回復 44# don328

師兄, 呢個策略好絕呀!!
呢隻得喎,幾時出?有興趣,上一隻EB 1/4出得唔錯,爭頭型唔靚,所以無入,但套衫好得,今次應該會入戰損版。
咁睇真係好正,但出1:4應該好多人唔會考慮∼
回復 52# almomo

你可以考慮下.....我都會整隻玩下!:71:
回復 53# alan1128
到時又一齊入喇,買完MJ買州長.....:71:
回復 53# alan1128

唔啦... 1:4 無位放,而且仲未睇terminator Tim =[
:58:回復 55# almomo

你屋企點會無位呀???$5狗你點安置佢呀?
回復 56# alan1128

hahahhahaha
回復 56# alan1128

Haha 5蚊狗而家自己有一格企=P
回復 58# almomo

幾時買野比佢玩??:66:
回復 59# alan1128

買多隻ht陪佢玩 haha =PPP