Toysdaily 玩具日報

查看: 9981|回復: 41

[分享討論] 炒家末日啦......再版GFFMC#1006....

哈哈.........炒家末日啦......
連依隻都再版.......
相信重高達......00............都不遠了.......
當真?我都想,但其實有乜野理據00同重高會再版?
我覺得只是而家電影版獨角獸當頭起先再版,其他嘅我就不太樂觀啦。
想買重高達.........hk ver果隻...:35:
請問點解會係炒家末日??

大不了佢地買番正價

最慘是高價入左的CHING 咋
no source, no talk.
我好想入返重MKII....
當年錯過左...
唔炒呢隻咪繼續炒七劍旦旦......如果番出重高就好啦...
可以買番隻完全版取代宜家隻缺件版...
good news, if this is truth.......
no source, no talk.
felixchi 發表於 2-11-2012 09:17 AM

http://tamashii.jp/item/1240/
只要有一大班人跟風...炒家是不會死的..亦沒必要死
甚麼炒家末日?...

要炒當年初版就炒咗賺咗... 至多今次賣正價姐... 又不會退錢給初回買家的... 分分鐘啲鋪聽你咁講見無肉食冚辦艦唔肯入到時全世界缺貨又炒鑊甘...

再版唔代表唔炒... 試過好多再販產品一樣炒到七彩...

所以... 口術唔係隨便出嘅...
炒.......已經係好多香港人每日必做既野:!
頭像被屏蔽
出左咁耐炒家都賺夠。。何來未日
i never know this item is 炒 ...  :49:
maybe better than MG version but still not a good toy.  Articulation can't compare with Metal Build.