Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.117~~~消失在時間裏的騎士~~~Zeronos Altair Form

久違Some大分享
潛水一輪終上水
saga522 發表於 31-10-2012 08:03 PM
我真係潛咗一半水~~~~~ Some 女晚晚做功課做到成十點幾~~~~要幫佢對功課真係無晒時間影相~~~~~~:o

support some大

同some大一樣期待vega from

ot一下, 最近在下都少了到shf區報到
big9kan 發表於 31-10-2012 10:41 PM
謝 big9kan 兄支持~~~~~~咁以後多番啲入區咪得囉~~~~~:)
謝多其兄支持~~~~~~~咁我繼續用美羽做頭像吧~~~~~
fktuen 兄~~~~呢隻唔貴入得過呀~~~~
Somebody_Ex 發表於 2-11-2012 01:39 AM

Some 兄,我今天失守了。
可是,那份對零王的愛,差點被 Bandai 的爛QC吹息了.... >.<
其實睇some 大report, 真係好過買......
virtualman 發表於 31-10-2012 11:07 PM
唔係架~~~~都係自己買好&#21874;~~~~親身體驗嘛~~~~~:57:
牛牛正................
wing0boy 發表於 1-11-2012 11:45 AM
wingsir 入侵支持~~~~~~:71:
好耐冇見過SOME出REPORT喇, 一定要SUPPORT!!
haleyho 發表於 1-11-2012 01:49 PM
THX haleyho 兄支持~~~~~~~:handshake:
&#32511;油油的&#21170;正&#21526;~

我最中意&#21874;瘦小&#22021;人渣大&#21073;&#22021;&#26679;...
...
konamiff 發表於 1-11-2012 03:07 PM
謝 konamiff 兄欣賞~~~~~:77:
Support some大
極愛零諾斯之一既FANS報到:)
隻Deneb 終於有人陪喇 :)
純粹入&#22175;支持 Some 大, 對零諾斯&#22021;興趣係 "零"...
Englishman 發表於 1-11-2012 07:33 PM
THX Englishman 兄支持~~~~~~~~~:77:
我遲來十卜一下最近忙於砌模型~ 電王係一個很好的SHF系列, 算是齊全
ZIN 發表於 1-11-2012 07:43 PM
很久不見了~~~~~~ZIN 兄會否入番晒電王 SHF 呢~~~~~~:35:
怎能不支持Some兄! 同Sword Form一樣, 有裝著就算了...看完Some兄post後當玩過了 :35:
Some 兄,我今天失守了。
可是,那份對零王的愛,差點被 Bandai 的爛QC吹息了.... >.
fktuen 發表於 2-11-2012 03:26 AM
QC 應該 so far so good 喎~~~~~~f:@ktuen 兄中&#21655;咩&#22050;~~~:?
Support some大
極愛零諾斯之一既FANS報到
F.S.飛煞 發表於 2-11-2012 04:08 PM
謝飛煞兄支持~~~~~~~~~:)
隻Deneb 終於有人陪喇
insomniac 發表於 2-11-2012 08:10 PM
無錯呀~~~~~~~~~大家都係 SHF 好似夾&#21874;~~~~~~~:$

在此再多謝各支持本帖的的朋友~~~~~~:77:
睇o黎紅牛都應該好快會出:DD
怎能不支持Some兄! 同Sword Form一樣, 有裝著就算了...看完Some兄post後當玩過了
Jono@行星試相館 發表於 3-11-2012 08:49 AM
THX Jono兄支持~~~~~~~~~~:)

睇o黎紅牛都應該好快會出
cchong420 發表於 3-11-2012 11:31 PM
九成魂限~~~~~~~:DD
Lobo 兄又係無天津四~~~~~~~ 不過當年失驚無神無&#21655;行貨又係奇怪&#21874;GE~~~~~

Somebody_Ex 發表於 31-10-2012 16:22

天津四出果陣,我仲未玩SHF...:DD
睇o黎紅牛都應該好快會出
cchong420 發表於 3-11-2012 11:31 PM

我&#22000;隻紅牛正在企畫當中......:35:
天津四出果陣,我仲未玩SHF...
Lobo 發表於 5-11-2012 02:09 AM
原來 Lobo 兄唔係早期玩家~~~~~~~我估你係由 W 開始玩 SHF~~~~:77:

我&#22000;隻紅牛正在企畫當中......
bigjohn2hk 發表於 5-11-2012 10:47 PM
bigjohn 兄隻紅牛應該好快面世~~~~~:D咁件武器係咪用番裝著&#22000;支~~~~~~:?
原來 Lobo 兄唔係早期玩家~~~~~~~我估你係由 W 開始玩 SHF~~~~
Somebody_Ex 發表於 6-11-2012 07:22

冇錯,係因為W先開始玩SHF,
不過我係WCJ第一次再販時先開始玩SHF。(即係2010年7月)