Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.117~~~消失在時間裏的騎士~~~Zeronos Altair Form

vERY gOOD rEPORT! sUPPORT!
久違Some大分享:35:
潛水一輪終上水:$
support some大:71:

同some大一樣期待vega from:handshake:

ot一下, 最近在下都少了到shf區報到:(
最衰佢笨大又唔做下勢再販喎~~~~~
pein 發表於 31-10-2012 12:54 PM
真係一次都無再販過~~~~~~香港都只係得黎過一次水貨~~~~:80:
出得幾好wo呢隻....
老文 發表於 31-10-2012 01:04 PM
確係唔錯~~~~~~~:35:
支持some 大
侑斗 悲劇人物 唏噓

唔算貴 想等平多少少先入
vasaga 發表於 31-10-2012 01:45 PM
THX vasaga 兄支持~~~~~~~:) 不過今次零王幾抵玩~~~~唔使等都有好價~~~~~:)
反而我隻腰冇事喎~但嘴黑線有出界情況……
玩具人生 發表於 31-10-2012 02:19 PM
咁好無甩甩跌跌~~~~~:handshake:我呢隻都有少少地方黑色油出界~~~~不過唔明顯啫~~~~:D
其實睇some 大report, 真係好過買......:73:
訂左重未拿
紅色果隻零王9成限定
vega form 就好難講

p.s. 好在之前用合理價買左隻2手肥四
唔係主 ...
lhfsamuel 發表於 31-10-2012 02:58 PM
Zero Form 九成係限定品~~~~而家估下 Vega Form 係咪啫~~~~~:o 二手唔緊要~~~有天津四會好玩啲~~~:DD
支持Some大正post.................
期待Some大有空出多啲post
samyeun 發表於 31-10-2012 03:08 PM
THX samyeun 兄支持~~~~~希望隔一小段時間就出到一個帖啦~~~~~:(
就算有裝著都入左~(只係未有時間開)

(不過見到佢,總係唔開心多過開心……)
genji 發表於 31-10-2012 03:11 PM
悲情拉打~~~~~~尤其係 Episode Red 就更加突出呢一面~~~~~:cool:
支持some 大
我本身唔like 電王...
不過個價ok

p.s. 依家係唔係都魂限, 但自己又衰火麒麟喎
真係要取 ...
davidki99 發表於 31-10-2012 04:29 PM
THX david99 兄支持~~~~~:)我自己都 cut 咗幾樣無玩到~~~~而家只係淨番拉打 SHF 同部份 Ultra Act~~~~:DD
牛牛正................:$
好耐冇見過SOME出REPORT喇, 一定要SUPPORT!!
绿油油的劲正吖~

我最中意啲瘦小嘅人渣大剑嘅样...

some大的相好毒吖~:71:
純粹入嚟支持 Some 大, 對零諾斯嘅興趣係 "零"...:64:
我遲來十卜一下:43:最近忙於砌模型~ 電王係一個很好的SHF系列, 算是齊全:71:
THX SOME 大﹗呢個角色的確不錯,那天津四都是很悲情的異魔神呢…
大大的頭像仍然很正點﹗

能不用2魚入 ...
多其 發表於 31-10-2012 04:39 PM
謝多其兄支持~~~~~~~咁我繼續用美羽做頭像吧~~~~~:73:
多謝 report~
不過未決定入唔入.....
fktuen 發表於 31-10-2012 05:24 PM
fktuen 兄~~~~呢隻唔貴入得過呀~~~~:35:
似乎又是一款表現不錯的SHF呢~ 沒有買肥四的我都有點心動~

好吧, 笨大你一定會在魂店賣生鏽形態是吧我明 ...
手榴蛋包飯 發表於 31-10-2012 05:53 PM
似乎手榴兄對 Zero Form 有興趣喎~~~~~大家一齊等魂限公佈吧~~~~~:shy:
vERY gOOD rEPORT! sUPPORT!
toy4jeff 發表於 31-10-2012 05:56 PM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~~~:)