Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.117~~~消失在時間裏的騎士~~~Zeronos Altair Form

很久無support了some大的post,今次零洛斯shf要頂一下!!!!
有無同裝著比較的相呢?貪心的說
base 發表於 31-10-2012 01:04 AM
多謝 base 兄支持~~~~:77:裝著今次唔影了~~~~日本有啲報告都有將佢哋比較~~~可以去參考下GE~~~:)
臨訓支持some大先
基本上小弟都好滿意隻零洛斯,咭片精明上色確實有驚喜,如果漠視埋腰間配件容易掉下 ...
timothy276217 發表於 31-10-2012 01:15 AM
THX timothy 兄支持~~~~~~:)除咗腰間組件易跌問題外~~~~零王係一隻出得唔錯GE SHF~~~~:36:
隻天津四而家難入得返
遲下入左Zeronos都冇伴
攝影_基 發表於 31-10-2012 01:22 AM
天津四確係好難搵~~~搵到都應該幾貴下~~~~:44:
我諗some大要響停車場揸番架車出嚟影多幾張先得喇
小武 發表於 31-10-2012 01:23 AM
我無買零王架車呀~~~~只係無線播電王時補番電王嗰架咋~~~~:35:
天津四確係好難搵~~~搵到都應該幾貴下~~~~我無買零王架車呀~~~~只係無線播電王時補番電王嗰架咋~ ...
Somebody_Ex 發表於 31-10-2012 12:28 PM

最衰佢笨大又唔做下勢再販喎~~~~~:53:
出得幾好wo呢隻....:71:
支持some 大
侑斗 悲劇人物 唏噓:67:

唔算貴 想等平多少少先入
今次零王跌咗價~~~~皆大歡喜應該唔難入手~~~~腰部舊嘢成日跌真係好煩~~~今時今日 SHF 唔應 ...
Somebody_Ex 發表於 31-10-2012 12:23 PM

反而我隻腰冇事喎~但嘴黑線有出界情況……

訂左重未拿:63:
紅色果隻零王9成限定
vega form 就好難講

p.s. 好在之前用合理價買左隻2手肥四
唔係主角的shf 好少再版
而且重要係怪人類的
支持Some大正post.................:71:
期待Some大有空出多啲post:35:
:71:
就算有裝著都入左~(只係未有時間開)

(不過見到佢,總係唔開心多過開心……:56:)
支持...已有了裝著版
沒有想入的意欲
一文字 發表於 31-10-2012 01:47 AM
THX 一文字兄支持~~~~~~~:DD
支持Some大~~~~
呢隻Zeronos真係唔錯,不過我都係再等下先入~~~
今個月實在太多限定要找數喇~~~
leo_yamtszfung 發表於 31-10-2012 08:55 AM
THX leo 兄支持~~~~~~~:DD 跟住落黎啲日子都好難過~~~~~魂限大過天~~~~~:help:
Support Some大!!
呢隻幾靚,可惜我冇天津四呀~~~

萬聖節快樂~
Lobo 發表於 31-10-2012 11:41 AM
Lobo 兄又係無天津四~~~~~~~:@ 不過當年失驚無神無咗行貨又係奇怪啲GE~~~~~:o
我架裝著電單車終於等到佢la!
麥師 發表於 31-10-2012 12:22 PM
恭喜麥兄~~~~~~~~:77:
支持some 大
我本身唔like 電王...
不過個價ok

p.s. 依家係唔係都魂限, 但自己又衰火麒麟喎
真係要取捨下先掂...
THX SOME 大﹗呢個角色的確不錯,那天津四都是很悲情的異魔神呢…
大大的頭像仍然很正點﹗

能不用2魚入手,的確係爽﹗﹗﹗
多謝 report~ :71:
不過未決定入唔入..... :42:
似乎又是一款表現不錯的SHF呢~ 沒有買肥四的我都有點心動~

好吧, 笨大你一定會在魂店賣生鏽形態是吧我明白的:^