Toysdaily 玩具日報

查看: 4440|回復: 20

[Hot Toys] DX12 換件

今日攞左個可動眼蝙蝠頭返去換,
個帶眼鏡後生仔好有耐性和禮貌,
因為本身個頭, 眼角生左粒野,
所以我特別留意眼位有無問題,
開第一盒, 眼袋位有d地方係肉色, 唔得,
第二盒, 眼袋位有d地方都係肉色, 又有膠水積, 唔得,
第三盒, 佢強調公司規定只可開三盒, 開三盒都唔得就唯有send上廠,
好彩, 第三盒ok, 但輪到個咀有瑕疵, 不過佢都肯換埋個咀比我,

個後生仔態度真的好好, 這樣的服務抵讚.....
開三盒係開三盒新品定係比人退貨嗰啲先?
我試過要求睇多盒,佢就咁拿起台面一盒比我算數,無啡盒,明顯係剛剛比客退貨嘅:blame:
開三盒係開三盒新品定係比人退貨嗰啲先?
我試過要求睇多盒,佢就咁拿起台面一盒比我算數,無 ...
basisworks 發表於 27-10-2012 05:23 PM

好老實但但要求睇三盒全新既咁開完果d邊個要先?
比你你都唔要啦.....
...
Roddan 發表於 27-10-2012 04:39 PM

我今日拎07果個四眼哥哥都好好禮貌.......
門口果個見我拎完貨走都有講多謝:71:
應該全部都係退貨....
有無師兄知道把鎗啲電點樣攞出黎?
有無師兄知道把鎗啲電點樣攞出黎?
Roddan 發表於 27-10-2012 06:18 PM

我都想知。
...
Roddan 發表於 27-10-2012 04:39 PM

我個動眼蝙蝠頭都有問題丫~
師兄拎成盒定齋拎頭上去換??
個可動眼頭問題都幾多, 但check貨時, 個頭有塊膠包住, 睇唔得清楚, 奉勸各師兄提貨後在附近check check 個頭好d....
四眼哥哥係最友善,次次換都好有禮:$
另一個左右剷青頭態度差,數學差又,有次買1800比2千找300:DD
回復 8# hoho10120998

淨頭得架喇....個咀都可以唔帶, 今日我就係帶埋個咀, 點知解決左眼問題, 到個咀有問題....
想問下兆萬hottoys星期日開唔開架?thx
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我都想知。
roywong 發表於 27-10-2012 06:40 PM

槍柄附近有個蓋可以推出來,說明書有講