Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Roddan

[Hot Toys] DX12 換件

最多開三盒?又幾幾時既新規距黎架....好大獲下WO,只可以開3盒,但佢架上正正就係3盒輪姦貨...禁好易中招換唔到JEI,唔係掛,今次樓主就話可以換咀JEI,如果你冇帶咀禁點算......死啦,我都有野要換,如果佢開3盒輪姦貨比我,3盒都有問題禁我咪要等好內先有得玩?(之前MARK6胸甲攞反去廠都好似要2個月)....
好老實但但要求睇三盒全新既咁開完果d邊個要先?
比你你都唔要啦.....
lcm44bb 發表於 27-10-2012 06:00 PM

開3盒有好有唔好,睇佢D SALES點做,但如果比3盒輪姦完既貨你睇,我地呢D唔夠排隊黨鬥既第2水咪即係唔洗換?......我明可能有D驗屍官少少野狂開會影響到佢地做生意,但如果剎錯良民,好似樓主禁睇3盒都出事,又冇禁好彩可以換咀,禁可以點?

如果HT有良心既一定唔會比換個PARTS既賣街,如果真係多人換野即係佢地QC出問題,佢地應該預多幾盒新既比人換...其他大公司都係禁....
主角右眼角真係有粒野架各位,
你地搵套死亡魔法睇下,好多近鏡SHOT會清楚好多。
hottoys sale service is good la.
係咪我有問題?
我真係發現唔到,各位嘅問題!:36:
我好少需要換件,真係唔明點解咁多大大話攞到sad貨?
通常睇1至2盒就要其中一盒,揀得最勁算係紅蜘蛛果次。