Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 平和的指導者!! ROBOT魂 SIDE MS TALLGEESE II

岩岩玩完隻雙頭龍,又見黎緊會出多魯基斯
於是就的起心肝做埋佢...今年年頭出既野...
QC都唔差...不過最大敗筆莫過於頭部轉動幅度太低...同埋佢係限定...
去相!!

多2既最大特徵肯定就係佢個雞冠頭

支炮既槍管可以伸縮,重現到劇中既呢個POSE

老老實實呢個POSE又真係幾型!!

基本上呢隻同之前既多3一樣...
所以呢...擺既POSE都係差唔多XDDD"

支槍掛係膊頭一樣係咁影響可動...

雙手持槍怪怪地...

拔劍!!
盾可以手持

劍刃又係得一把...

亂揮...個對推進器又係影響可動...

話晒都岩岩出左雙頭龍...點都要2隻放埋拼下既...

最後...

整體都算不過不失...不過我地都係期待2月個隻頭可以轉既多魯基斯啦...

ROBOT魂 多魯基斯II: 7/10
QC唔差,但可動差少少

又係時候重溫下W系列既ROBOT魂啦
WING ZERO: http://blog.yahoo.com/kyo353/articles/800290/category/ROBOT%E9%AD%82

ALTRON: http://blog.yahoo.com/kyo353/articles/926359/category/ROBOT%E9%AD%82

喜歡的話請留個言支持下!!
多謝觀賞,下次再見!!
最後之戰
你湛咗線靚好好好多
最後之戰
DarkKnight 發表於 25-10-2012 09:37 PM

支持:71:
呢隻多2好似好少人有入

你湛咗線靚好好好多
歪不正 發表於 25-10-2012 11:10 PM

多謝支持
呢隻條腿咁白雪雪唔滲線真係差緊D...
想問齋用畫畫嗰啲假針筆得不得?
想問齋用畫畫嗰啲假針筆得不得?
歪不正 發表於 26-10-2012 10:45 PM

個D畫衰左會唔會好難擦走?
最簡單既方法我覺得係用油性GUNDAM MARKER