Toysdaily 玩具日報

查看: 11984|回復: 18

[新品消息] [7月]Transformers Generations [Voyager Class] Sandstorm

下一隻 3變機 會係 Sandstorm(飛沙雷)。
發售日:
7月

定價: 未定

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

7月, 今次ASSORTMENT是:
2x TRA GEN VOYAGER SANDSTORM
1x TRA GEN VOYAGER SPRINGER
1x TRA GEN VOYAGER BLITZWING
唔錯
算係有誠意既一模多改
美中不足係為左遷就飛行形態而令車形態後碌變得太大
7月, 今次ASSORTMENT是:
2x TRA GEN VOYAGER SANDSTORM
1x TRA GEN VOYAGER SPRINGER
1x TRA GEN VOYA ...
redfish 發表於 13-5-2013 02:30 PM

thx redfish 兄 ... 跟埋 Springer 同 Blitzwing 又幾好 wor, 可以一次過買晒 3 隻 !! :71:
3隻中呢隻最正, 睇黎都要買哂3隻呢~
雖然係同模少改, 但睇落呢隻身型唔夠Springer 靚, 係 Pose 問題定點呢?
靚仔樣,希望成品唔好太膠 :D
天使 2 變... 睇黎六變獸都有望~
都算有O的誠意, 配色ok, 但唔知企唔企得穩
唔錯
算係有誠意既一模多改
美中不足係為左遷就飛行形態而令車形態後碌變得太大
Andyccel 發表於 13-5-2013 02:45 PM

Sandstorm 原設係有大後輪的 {:1_197:}
Sandstorm 原設係有大後輪的
mycgshop 發表於 14-5-2013 03:33 PM

我知~但太大了吧:x
或者改大少少前碌會好睇d:73:

其實算改左幾多 ga la ... {:1_203:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咁大個轆在背後,唔知會否企唔穩?:36:

原來HK早派D, 今日已見街
吉吉島昨日下午已有貨了:$