Toysdaily 玩具日報

查看: 9496|回復: 46

[ENTERBAY] Bill爺話出年4月1日....哥哥來了....

希望唔係愚人節攪GAG啦.....
:?出哥哥...........堅唔堅呀?
如果係一比六就更好,必買!
頭像被屏蔽
四大條件…唔好醉酒,唔好腳軟,唔好價高,唔好4/1…咁就買勒!
fannyabc128 發表於 24-10-2012 11:19 PM

同意,冇以上問題都會考慮,
因對這品牌真有陰影
好物一件!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 1# heewing

4月1 係哥哥離開既日子
bill應該唔會拎果日黎玩掛
好期待:$個人喜好最好出哩個Look
四大條件…唔好醉酒,唔好腳軟,唔好價高,唔好4/1…咁就買勒!
fannyabc128 發表於 24-10-2012 11:19 PM

如果冇以上問題,將會係我第一隻入手的eb產品
我終於等到啦,我終於等到啦,我終於等到啦,不過唔知會出邊個造型,我希望可以出側面和final encounter 就好了,或者一齊出曬,我都會買。小BILL,唔該唔該唔該唔該做出好戲,一定一定要做到最好才可面世。有好多大愛哥哥的fans 等住買!!!!!!!唔該同埋塊面真係唔好太紅!!!!
回復 4# fannyabc128

加上唔好三白眼~ :67:
堅定流呀!之前無間道又係流料:62:
回復 4# fannyabc128

可惜腳軟隔盒係看不出...
想要鴨屎狒頭

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
要来的还是会来~ 2013年4月1日 ~

http://www.weibo.com/enterbaybill