Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Bill爺話出年4月1日....哥哥來了....

頭像被屏蔽
大家真係唔好咁大期望
Bill爺講過好多野,無間道都係放兩張相加對白
今次又係得一句,所以真係唔好信佢住
可能佢係打算拿個肖像權,但現時申請中。佢又覺得自已好大機會拿倒.....
出左LEBRON先攪其他野啦...
回復 31# fannyabc128

有大佬養都夠啦。:78:
哥哥係我第一個偶像~~~~~
希望消息是真的~~~~~
頭像被屏蔽
回復 26# 不肖生

再同意不過沒有,!!!!我們只要出得最好哥哥的頭雕便夠
最好多一、兩套衫換,咁就正喇∼!
頭像被屏蔽
諗諗下阿bill哥真係出好d呀!!皆因我訂咗英雄本色發哥啊~十月尾有得玩!我要組個宋子杰陪mark哥架:s ...
fannyabc128 發表於 25-10-2012 04:00 PM

老老實實第二樣唔知.淨計頭EB都唔會有咩大問題.
怕就怕阿Mark哥出得唔似好過啦~
個辦同官圖都係普通貨色咋

最好有第三廠出埋豪哥,當年豪哥都堅型,唔畀阿Mark差
Matrix莫菲斯個大褸拎日本刀造型都係抄豪哥咋
如果無記錯之前Howard在專訪有提過想出哥哥, 依家連Bill爺又玩埋一份.
找左之前d數先啦~
期待哥哥!! 希望出《金枝玉葉》LOOK~
另外想問PRISON BREAK 既 Michael Scofield 同Lincoln Burrows 係咪無晒消息...??
期待哥哥!! 希望出《金枝玉葉》LOOK~
另外想問PRISON BREAK 既 Michael Scofield 同Lincoln Burrows 係咪無 ...
kimlam 發表於 25-10-2012 08:14 PM

Michael Scofield 同Lincoln Burrows 很久以前已取消

這是我真的不喜歡 Bill/EB 的地方

做了這樣的事情,沒有正式公佈,沒有道歉

不能接受 :67:
頭像被屏蔽