Toysdaily 玩具日報

查看: 15151|回復: 76

[分享討論] IRONMAN 3電影預告+可能會出FIGURE的角色討論下0.0

岩岩睇youtube已經有IRONMAN 3電影預告!!正!! 真係想HT重出MARK4,6,7..我沒訂:70:但一定唔會高追:73:

另外我想問下CHING們,呢隻係咪就係愛國者?_?好狠型呀!!

咁呢個係乜水:45:應該係最後大佬啦,但咩名堂{:2_114:}

其實段預告好短,仲未知會不會有更多人物,不過睇黎HT唔會放過呢個系列:66:
第二張圖果隻, 網上話係 new version war machine.
ironman係金旦,我相信ht會出齊大部份人物~~~:67:
希望今次出埋女主角~~:77:
ironman係金旦,我相信ht會出齊大部份人物~~~
希望今次出埋女主角~~
EDMONDLUN 發表於 23-10-2012 10:36 PM

希望唔止得金旦la....
仲未接受到個配色:52:
new version war machine 都幾型阿
希望唔止得金旦la....
仲未接受到個配色
E神 發表於 23-10-2012 10:53 PM

:75::75:師兄,睇睇下就慣,仲會覺得好正~:34:
重點都係,如果又係用返mk4、5、6、7個素體,都好難令我再入
成集好似得兩隻鋼鐵人值得留意,除此之外,希望HT會出埋Tony Stark間屋連戰損!:73:
成集好似得兩隻鋼鐵人值得留意,除此之外,希望HT會出埋Tony Stark間屋連戰損!
solarlord2001 發表於 23-10-2012 11:16 PM

:Q:Q出間屋.............好大間下......點擺得落.....:(
回復 10# EDMONDLUN

叫佢出o者,我無話買。哈哈!
入了ironman大坑!!好難不入!!!
回復  EDMONDLUN

叫佢出o者,我無話買。哈哈!
solarlord2001 發表於 23-10-2012 11:21 PM

原來係咁:@:@
:77:之前會錯意~~
Ironman呢個深坑仲毒過毒品.. :69:
回復 8# coldstone

不能認同更多。
成集好似得兩隻鋼鐵人值得留意,除此之外,希望HT會出埋Tony Stark間屋連戰損!
solarlord2001 發表於 23-10-2012 11:16 PM

第1條預告...會有幾多野睇....到時實有驚喜....