Toysdaily 玩具日報

[分享討論] IRONMAN 3電影預告+可能會出FIGURE的角色討論下0.0

除左 ironman 同 復仇者外,印象中其他羅拔唐尼主演D戲好似都麻麻地。
vanhelsing 發表於 24-10-2012 08:08 PM

做福爾摩斯都吾錯呀 , 其中有套戲扮黑人都幾吾錯架 !!!
dvddvdhk 發表於 24-10-2012 10:24 PM

佢印象中拍過既戲真係唔多..福爾摩斯..同埋同賓史迪拿合作果套笑片..雷霆喪星
佢印象中拍過既戲真係唔多..福爾摩斯..同埋同賓史迪拿合作果套笑片..雷霆喪星
Dennis91 發表於 24-10-2012 10:45 PM

係呀 , 係呀 , 就係 雷霆喪星 , 佢係事前學習左黑人既口音同型態一段時間 , 再配對孖潤腸 , 吾講真係吾知係白人呢 :71:
回復 53# derekdnm
估唔到小弟居然開口中...:66:
回復 54# derekdnm
最尾張相居然拆咗隻鋼鐵人,真係睇到我眼都凸埋!:26:
係呀 , 係呀 , 就係 雷霆喪星 , 佢係事前學習左黑人既口音同型態一段時間 , 再配對孖潤腸 , 吾講真係吾 ...
dvddvdhk 發表於 24-10-2012 10:51 PM

我成套戲完成認唔到佢係羅拔唐尼XDDDD
dvddvdhk 發表於 24-10-2012 10:24 PM

雷霆喪星都OK.不過自己唔好喜歡福爾摩斯的拍攝手法。
回復 63# dvddvdhk

N年前仲做過差利
回復 57# EDMONDLUN

hahaha.. 正常人應該都唔會買﹐仲大過張飯枱﹐俾人掉出街都似!
回復 65# solarlord2001

梗係啦﹐間屋既價錢可以買成10隻iron man o架!!
回復 30# ek080512

can't agree more
回復 55# vanhelsing

福尔摩斯1,2都唔错唧
想HT出福爾摩斯呀:63:
回復 38# kafai1978
絕對認同!D英雄電影全部都唔過三集既!
hottoys今集有無機出一個獨立既tony stark,配件要有眼罩

獨立單隻手甲

又或者兩隻手甲都好型

如果可以既話地台可唔可以配D個