Toysdaily 玩具日報

[分享討論] IRONMAN 3電影預告+可能會出FIGURE的角色討論下0.0

回復 20# EDMONDLUN

哈哈哈哈。。。。系啊,一早HT出既时候已经中晒毒啦。。。
回復 19# Softsong

Soft兄,变只系Mark 8 ???
這兩只必有。。。。。。
廣闊的宇宙 發表於 24-10-2012 08:45

必入!
必入!
kmtang 發表於 24-10-2012 11:19 AM

Black and white version may still appear. :p

:71:回復 4# heewing

rescue應該要出啦嘛......! 希望又一無敵造型!
回復 6# bunchan

同你一樣咁型:71:
回復 23# apm
係咪完結就唔知,但Tony Stark呢個演員,
暫時只會拍埋Ironman3同Avengers2,
合約就會完結,如果再拍Ironman的話,
可能好似Spiderman咁,由頭講起....!!!!!!
回復 9# solarlord2001

師兄言出驚人!!!!小弟望塵莫及!!!!無諗過可以擁有佢間屋!!!!如果師兄搵到記得放相上黎比大家見識下!!!:71:
暫時都只係見到Ironman MK?同愛國者,
呢兩隻HT必出....!!!!!!!
回復 38# kafai1978

講過話唔會REBOOT, 好大機會只換演員
回復 19# Softsong

佢夠膽出!我夠膽入!
回復 28# coltrane

sosad 希望跟返原著比norman著 有得睇兩隻打交
回復 41# hang
好難講,Spiderman都拍左三集,
跟住換主角,加個"Amazing"響前面,
又再新拍過,你都次佢唔漲.....!!!!!
回復 42# sonsonsun
哈哈,入多幾隻兵人先啦......:p
回復 44# kafai1978

合約完...? 希望Robert Downey Jr 會同電影公司續約啦~
我心目中, Robert = Tony, 性格差唔多...
Robert都係因為IRONMAN 先番身喳, 之前佢都幾慘...

KAFAI兄, 因為套漫畫本身個名就係"Amazing Spider-man"