Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

真係超有型, 最鐘意佢個盾
回復 359# ckc52322

多謝指點:(
No la初出七劍只係十魚半現貨,o-raiser只係訂價約六魚半!
ckc52322 發表於 20-3-2013 03:00 AM

你對呀!我記得七劍訂價都係9魚幾(好似係),飛機仔魂shop訂就6魚幾
你對呀!我記得七劍訂價都係9魚幾(好似係),飛機仔魂shop訂就6魚幾
跳跳虎 發表於 20-3-2013 12:38 PM

Yes i can confirm you too are correct!
回復 363# 跳跳虎

雖然我無訂...但好彩十二魚執到隻七劍...六魚半飛機....不過隻AM-TRAN 見到廿魚有交易都冇要.....結果炒到PK....攪到呢隻唔知入唔入好...不過我好似未見開訂喎...18000YEN....十二魚應該訂到啦卦...
等到佢出00啦 魂限就要限鋪訂啦 反正都預左要訂啦 唔知幾時有呢 今個月出0 9月又訂左SABER {:1_206:}破產囉...
今日居然比我见到有现货..............秒之.....虽然价钱比较贵= =
今日居然比我见到有现货..............秒之.....虽然价钱比较&#36149 ...
棋仔 發表於 20-3-2013 06:54 PM

難道樓主住係火星??我地地球都未有貨
回復 368# kevin629

佢話佢係路癡,有可能係正樹先生,咁應該地底世界派左,佢之前仲話cut到阿媽都吾認得,但係又買到wo:x
宝宝網真係咩都有可能發生:34:
頭像被屏蔽
我上去睇過la,原來係廣東同佛山,香港人等下la,吾通係D女工鼠出來既:x
人革聯果然有料到{:1_235:}
之後收到既係咪亞州版xd
回復  kevin629

佢話佢係路癡,有可能係正樹先生,咁應該地底世界派左,佢之前仲話cut到阿媽都吾 ...
b855506 發表於 20-3-2013 07:28 PM

呢位师兄 假如细佬我港错说话 请多多包涵 但系细佬我之前所港的确系真实消息 因为大陆已经开始砍单 虽然香港目前情况我唔知如何 但系我都希望其他同好师兄会顺利入手 至于细佬我入手个只系咩货 听日就会知道 望各位师兄多多包涵 细佬我真心想系呢个论坛同各位同好分享同交流