Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

玩具日報記者 發表於 17-3-2013 05:56 PM

圖片開了兩天都不了...:die:

:o :o :o :o :o  就快出貨了
希望啦, 如果現貨OK都想入多一隻呀~
ray文 發表於 17-3-2013 11:14 PM

文兄已經訂左幾多部?:43:
文兄已經訂左幾多部?
LemonTea 發表於 18-3-2013 09:46 PM

我只是普通玩家, 訂了一隻咁大把咋......所以先話如果唔洗炒, 會考慮入多隻呢~:35:
咁Lemon Tea兄訂咗幾隻~{:1_215:}
我只是普通玩家, 訂了一隻咁大把咋......所以先話如果唔洗炒, 會考慮入多隻呢~
咁Lemon Tea兄訂&# ...
ray文 發表於 18-3-2013 11:02 PM

文兄入多隻la :75: 我諗應該都多貨派, 應該一開波唔會炒起掛
我忍唔住訂左兩隻
少少擔心qc, 希望唔好有sad 野
文兄入多隻la  我諗應該都多貨派, 應該一開波唔會炒起掛
我忍唔住訂左兩隻
少少擔心qc, 希望唔好 ...
LemonTea 發表於 18-3-2013 11:25 PM

好強呀, Lemon Tea兄, 你就好啦訂咗兩隻...........現在唯有隨緣啦~:o
文兄入多隻la  我諗應該都多貨派, 應該一開波唔會炒起掛
我忍唔住訂左兩隻
少少擔心qc, 希望唔好 ...
LemonTea 發表於 18-3-2013 11:25 PM

係囉{:1_218:}入多隻啦!!文兄:75:
一隻普通,一隻魂shop{:1_208:}
實物ok, 個人覺得好過freedom, 係睇大貨qc點,想入兩隻d師兄唸清楚先,同七劍一樣實出三部速版
實物ok, 個人覺得好過freedom, 係睇大貨qc點,想入兩隻d師兄唸清楚先,同七劍一樣實出三部速版
west1234 發表於 19-3-2013 01:56 AM

甚麽叫做三部速版{:1_215:}{:1_215:}
甚麽叫做三部速版
FRAK 發表於 19-3-2013 03:51 AM

Just typo!  Trans-AM! :)
昨晚同一个商家朋友倾开 话代理会砍单…渠话订左20 最多到2只…………加下心慌慌 虽然订左5只了已经…估计到手也就3只
回復 312# 棋仔

点砍法,係吾係好似依排D分屍案咁,咁買邊part好呢,次次都話砍,但成街都係抄價貨成箱擺係度,
:x啲人真係玩吾厭,cut單呀cut啦,訂一隻一隻都比吾到你架啦,快啲網上吾好理乜價搶啦喂
仲有幾日就收貨了...
其實出唔出R1/R2件唔緊要,都應該唔會入.

呢件未入手就展望有冇機出00Q...