Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 3月 Metal Build GUNDAM EXIA & Repair III (官圖P8,16)

回復 328# takeshi

感覺係無啦啦食咗5 ~ 6 張牛肉乾咁....

請留意,佢今次o既重點係新marking 同品質提升。
咁即係意味住轉廠做貨,qc會唔會真係提高....尼樣真係唔好祈望咁高:36:
呢部係無七劍 parts o既 00 raiser...都會照訂{:1_238:}:love:
等到了!!! 新MARKING緊係要入....

GN III...飛機好似無講有....???

今次係魂限..唔知香港點呢??
Usteakum 發表於 19-3-2013 06:01 PM

仲有parts up!!
就算香港有冇我都吾緊要了..最緊要吾係通販...最緊要訂就可買到(其實都好悲哀):56:
PARTS UP???

魂SHOP會唔會訂爆架?? 我唔識呢方面??
Usteakum 發表於 19-3-2013 06:02 PM

魂shop---如果同以前一樣...收order做...我冧無shop會吾開order掛...
GNIII無講...但幅圖有...
等到了!!! 新MARKING緊係要入....

GN III...飛機好似無講有....???

今次係魂限..唔知香港點呢??
Usteakum 發表於 19-3-2013 06:01 PM

留意個名∼
Double O Raiser 即係有埋架飛機∼
回復  takeshi

感覺係無啦啦食咗5 ~ 6 張牛肉乾咁....

請留意,佢今次o既重點係新marking 同品 ...
茂利大魔王 發表於 19-3-2013 06:04 PM

相信點都好過之前..之前QC實太差...
回復 334# takeshi

中point,最緊要係魂限,包實有先,我都想可動上同我哥隻有咩吾同
無七劍parts都訂左先∼
我覺得好大機會出魂shop七劍parts∼
it will be my first metal build~~{:1_197:}
只有一個字...買!!!!!
希望會出剩 parts , 如果主機無大改動唔想再買了 >.<
魂 Shop 好呀!唔洗周圍撲,呢隻又係必入。
回復  takeshi

中point,最緊要係魂限,包實有先,我都想可動上同我哥隻有咩吾同
b855506 發表於 19-3-2013 06:13 PM

我已經煩倦去搶訂,希望改動大&#21874;&#8943;
又&#20903;市lu{:1_226:}不過魂shop出,即起碼預兩牛啦{:1_222:}